Szórakozás

Pintér Tibor Árpa Attiláról: Én még ilyen 52 éves embert nem láttam

rtl
rtl
Méltatta egy kicsit a színész-producert.

Véget ért a Sztárbox második elődöntője, ahol többek közt Árpa Attila és Pintér Tibor is megmérkőztek egymással. A pontozóbírók végül Árpát hozták ki győztesnek, aki a meccs után üzent a ringből, meglehet, Istenes Bence egy héttel ezelőtti szavaira reflektálva.

Nem tartom annyira elegánsnak, hogy a meccs után ebbe a mikrofonba okoskodni, panaszkodni, mint egyesek. Úgyhogy inkább szeretném megköszönni azoknak, akik nekem szurkoltak, azoknak, akik Tenyának szurkoltak, mert miattatok és miattunk jönnek létre ezek a felejthetetlen pillanatok, és ez az, ami számít.

Pintér Tibor is megszólalt a meccs után, méltatva ellenfelét:

Mindenek előtt le kell szögezni – és ez nem ilyen blabla duma –, hogy én őszinte vagyok, azt hittem, hogy az a három év, ami a javamra szól, amiatt én erősebb leszek az Árpánál sok mindenben

– utalt a köztük lévő három év korkülönbségre a színházigazgató.

„Az az igazság, hogy én ilyen 52 éves embert, mint az Árpa, én még nem láttam. És aki 52 évesen kiállt az Árpával innen, ebből a stadionból, az jelentkezhet. Egy kérésem van csak: én leszerződtetlek a Lovas Színházba egy szerepre, te viszont az Argo 3-ba vagy 2-be szerződtess engem! Attila ugyanolyan erőseket csap, mint én. Tényleg nem a bizonyítványunkat akarjuk magyarázni, de 7 hónap: nem 7 év, nem 7 szűkös esztendő, 7 hónap, ami alatt én és az Árpa felkészültünk. Aki jobb parasztlengőket üt nálunk, az is följöhet ide, megmutathatja” – üzent a ringen kívülre Pintér.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik