Szórakozás

Árpa Attila a Sztárbox fináléjáról: Az esélytelenek nyugalmával készülök

RTL
RTL
Brasch Bence lesz az ellenfele.

A minap Pintér Tibor és Árpa Attila is összecsaptak a Sztárbox elődöntőjének utolsó fordulójában. Meccsük jóformán kifulladásig tartott, a bírók végül utóbbinak ítélték meg a győzelmet, így Árpa Brasch Bencével mérheti majd össze a tudását a fináléban.

Az arénában történtekről a Blikknek nyilatkozott a színész-producer.

Nem volt könnyű, hogy ott ült édesapám, akinek a születésnapja volt, és kifejezetten kérte, hogy győzzek, miközben a nézők nagyobb része is az én győzelmemre tippelt. Mindez olyan nyomást helyezett rám, ami inkább teher volt, mint motiváció. De a lényeg, hogy az apám büszke

– jelentette ki.

Árpa azt is megosztotta a lappal, hogy a Nagy Ervinnel vívott meccse után az édesapja – aki tavasszal szívritmuszavarral került kórházba – azzal viccelődött, hogy a következő bunyója legyen gyorsabb, mert nem fogja bírni a szíve. A szóban forgó mérkőzés egyébként másfél perc alatt ért kiütéses véget októberben.

Innen is üzenem, hogy bocs, apám, ebből négy menet lett. Természetesen lehetetlen lebeszélni arról, hogy eljöjjön, hiába aggódom az egészségéért, de be kell látnom, ezek olyan pillanatok, amik soha nem térnek vissza, érthető, hogy jelen akar lenni. Természetesen a döntőn is ott lesz.

Ami a közelgő finálét illeti, Árpa úgy fogalmazott:

Látjuk, Bence hogyan mozog, emiatt az esélytelenek nyugalmával készülök. Viszont a bokszfilmek arról szólnak, hogy az esélytelenek felülkerekednek, mert nagyobb a szívük… A jövő héten kiderül, hogy a nézők hollywoodi filmet kapnak-e, avagy a rideg valóságot.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik