Szórakozás

Paprika Dorina fogyásáról: Sok bókot kapok, de még mindig nem látom olyannak magam, mint ahogyan mások kívülről

Március óta több mint 40 kilót fogyott.

Paprika Dorina a napokban az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy tavaly márciusban szigorú életmódváltásba kezdett, miután kiderült, hogy policisztás ovárium szindrómával, illetve inzulinrezisztenciával is küzd. Szakember segítségével vágott bele a változásba: tűpontos étkezéseivel, alaposan kimért ételadagjaival és heti két kardió edzésével 42 kilótól sikerült megszabadulnia.

Gáspár Győző keresztlánya most a Blikknek árulta el, hogy egy rákszűrés alkalmával vette észre az orvosa, hogy több cisztája is van, ezért további vizsgálatokat kért. Ennek nyomán derült fény a betegségeire, melyeknek a hízás mellett egyéb tüneteit is észlelte magán: problémái voltak a bőrével, az étkezéseit követően pedig mindig édesség utáni sóvárgás tört rá.

Mint mondta, bár több mint 40 kilót fogyott, még mindig nincs teljesen megelégedve magával.

Még úgy 6-8 kilótól szeretnék megszabadulni. Bár sok bókot kapok, én még mindig nem látom olyannak magam, mint ahogyan mások látnak kívülről. Lehet, hogy van egy kis testképzavarom, de remélem, mire elérem a végső célomat, ez is változik. Azt biztosan tudom, hogy karácsonykor is tartom a diétámat és nem csábulok el a bejglitől sem

– jelentette ki.

Kapcsolódó
Paprika Dorina 42 kilót fogyott március óta
Nyolc hónappal ezelőtt kezdett életmódváltásba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik