Szórakozás

Olaszország „legszebb férfije” feladta a sztáréletet, hogy új álmának szentelje jövőjét

A 21 éves fiú előtt minden adott volt, hogy színészként, modellként vagy táncosként építsen karriert.

Egy 21 éves olasz férfi úgy döntött, felhagy addigi álmával, és egészen más irányba folytatja az életét – írja a Daily Mail.

Edoardo Santinit 2019-ben, 17 éves korában választották Olaszország legszebb férfijének egy szépségversenyen, és minden jel arra mutatott, hogy a későbbiekben modellként vagy színészként fog befutni. Korábban drámát és táncot tanult, és arról álmodozott, egyszer sztár lesz belőle – azonban szombaton váratlan döntéssel lepte meg követőit, mikor megosztotta, hogy a továbbiakban hitének szenteli életét, és pap lesz belőle.

21 évesen azon az úton vagyok, hogy pap legyek, ha Isten is úgy akarja

– vázolta Santini a jövőjére vonatkozó tervét.

Az olasz férfi arról mesélt, hogy nem szeretné teljesen feladni eddigi szenvedélyeit, de ezután művészetével is Istent szeretné szolgálni.

Santini korábban teológiát tanult, és két plébánián is dolgozott a firenzei egyházmegyében; találkozását az ottani papokkal élete egyik legszebb élményeként írja le. Bár először megrémült saját döntésétől, mostanra biztos benne, hogy nem fogja megbánni azt, és a következőt „kiabálja” örömében:

Edoardo vagyok, 21 éves és boldog vagyok.

Instagramján is frissítette a bemutatkozását, miszerint ő egy keresztény, aki pappá szeretne válni, valamint múlt héten megosztott egy videót, melyben egy templomban imádkozik, a következő felirattal kiegészítve: „Visszatértem az utamra.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Edoardo Santini (@_edoardosantini_) által megosztott bejegyzés

Isten útjai kifürkészhetetlenek: egy brazil modell Santinivel szemben elhagyta az egyházat, hogy egy fenékszépségversenyt népszerűsítsen, míg egy másik modell úgy véli, Isten azt szeretné, ha 75 éves koráig dolgozna sztriptíztáncosnőként.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik