Szórakozás

Csalással vádolják a férfit, aki 3 millió dollárra perelt egy nőt, amiért az csak barátkozni akart vele

Most nem a nő miatt megy bíróságra a szingapúri férfi.

Újra bíróság elé áll az a szingapúri férfi, aki 3 millió dollárra (körülbelül 1 milliárd forint) perelte be egy barátját, mert a nő nem szeretett volna romantikus kapcsolatot létesíteni vele – írja a Straits Times.

Mint azt korábbi cikkünkben megírtuk, a 31 éves K. Kawshigan három keresetet is benyújtott a bíróságra, amiért állítása szerint egy barátja, Nora Tan

  1. megsértette a férfi kiváló hírnevét,
  2. a többszöri visszautasítás akkora traumát okozott neki, hogy depressziós lett tőle, ami munkájára és anyagi helyzetére is hatással volt,
  3. valamint a nő megszegte a kapcsolatuk megjavítása érdekében hozott megállapodásukat (ezért a 3 millió dolláron felül még 22 ezer dollárt követelt).

Az Airworks Robotics nevű, drónokkal foglalkozó cég igazgatójának kereseteit elutasították, és bírósági eljárással való visszaélésnek minősítették, azonban decemberben új szerepben, vádlottként ülhet végig egy tárgyalást.

Jelenleg azzal gyanúsítják Kawshigant, hogy október és november között egy tettestársával együttműködve eladtak egy hamisított Macbook Prót egy férfinek, amiért az áldozat 2650 dollárt (közel 1 millió forint) utalt át egy bankszámlára.

Kawshigant november 30-án vették előzetes letartóztatásba, ügyének tárgyalása december 7-én lesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik