Szórakozás

„Baromi nehéz volt” – T. Dannyék bécsi keringőjében egy Dirty Dancing-emelés is volt

TV2
TV2
Állva tapsolt a zsűri.

T. Danny és Lissák Laura első produkciója egy bécsi keringő volt a Dancing with the Stars negyedik évadának döntőjében. A tánc elején zsinóron ereszkedtek le a színpadra, majd az előadás csúcspontján az énekes magasba emelte partnerét, ahogy a Dirty Dancing című film klasszikus jelenetében Patrick Swayze is teszi Jennifer Grey karakterével.

A tánc a közönség és a zsűri tetszését is elnyerte, Ördög Nóra például úgy fogalmazott:

Én már nem számítottam arra, hogy a döntőben olyan dolgokat látunk, mint akár ez az első jelenet, ami világszínvonal volt, ahogyan leereszkedtetek. Fantasztikus volt! Vagy az az emelés! Nem találok szavakat. Tényleg azt gondolom, hogy az, amit te csinálsz, az a fejlődés, amit mutatsz hétről hétre, és az az önfeledt energia, amit pluszban beleraksz, az a Holdról is látszik.

Juronics Tamás azt mondta, ő nem tudta volna elképzelni, meglepte, hogy ennyire szenvedélyes, tüzes tud lenni egy keringő.

T. Danny elmondta, az emelés nagy feladatnak bizonyult, de úgy érzi, kihozta belőle a maximumot.

Ez a Dirty dancinges emelés nagyon nagy falat volt, de mindketten azon a véleményen voltunk, hogy nem szeretnénk úgy befejezni ezt a műsort, hogy nem hoztuk ki magunkból a legtöbbet. Bár ez az emelés nem tűnik olyan nehéznek, baromi nehéz! Úgy voltam vele, hogy ez az emelések csúcsa, ha ezt meg tudjuk csinálni, akkor elmondhatjuk magunkról, hogy mi mindent megtettünk azért, hogy itt lehessünk ma, függetlenül a végeredménytől. Szerintem ez volt a kedvenc táncom – most, így az utolsó táncnál elmondhatom ezt is

árulta el az énekes, aki egyébként az értékelést követően a könnyeivel küzdött. Később, miután kiderült, hogy harmadikok lettek, el is sírta magát.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik