Szórakozás

DWTS: T. Danny elsírta magát, Marics Peti Krausz Gábornak üzent az eredményhirdetés után

Ők lettek a 4. évad harmadik és második helyezettjei.

Szombaton Mikes Anna és Krausz Gábor győzelmével ért véget a Dancing with the Stars idei évada. A harmadik helyezett T. Danny és Lissák Laura lettek, az énekes az eredményhirdetés után könnyek között beszélt érzéseiről.

Most még nem tudom… Szomorúságot, csalódottságot érzek, ugyanakkor ott van két barátom, akik küzdenek az első helyért. Az egyikük nyerni fog, és ennek örülök. Azt gondolom, hogy a Laura megérdemelte volna ezt, már csak azért is, mert megtanított engem nemcsak táncolni, hanem megtanultam sok mindent magamról, hogy mennyire tudok bízni magamban. Hogy meg lehet tanulni táncolni két méter fölött is. Lehet, hogy a kupa most nem lett a miénk, de lett egy új barátom, úgyhogy köszönöm szépen ezt a műsort!

– mondta el T. Danny.

Lissák Laura arról beszélt, emlékezetes és meghatározó időszakon vannak túl, és boldog, hogy a döntőben táncolhattak.

Tánctudás alapján számomra Dani az egyetlen győztese ennek a műsornak

– tette hozzá a táncosnő.

Stohl András azzal nyugtatta őket, ha nem a nézők, hanem versenytáncos bírók döntöttek volna a sorsukról, ott lennének az első két helyezett között.

Az ezüstérmes duó, Marics Peti és Stana Alexandra is szót kaptak. A ValMar énekese azt mondta, benne nulla keserűség van a végeredménnyel kapcsolatban. Mindenkinek külön gratulált, aki elindult a versenyen, majd Krausz Gábornak üzent:

Nekem sok olyan beszélgetésem volt a Gáborral, amikor kicsit lejjebb volt, nem hitt magában, és úgy érezte, már nincs helye ebben a versenyben. Én sokszor őket nézőként tudtam nézni, és mindig azt mondtam neki, »Hidd el, Gábor, hogy többről van itt szó, mint hogy a kezed szépen elér-e a végéig«. És ebben viszont nagyon toppok voltak. A szívük nyert. Nagyon gratulálok nekik, én nagyon szeretem őket.

A nyertes pár köszönőbeszédéről alábbi cikkünkben lehet olvasni:

Kapcsolódó
Krausz Gábor és Mikes Anna nyerték a Dancing with the Starst 2023-ban
A séf köszönőbeszédében azt mondta, ez valóban több volt számukra, mint tánc.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik