Szórakozás

Hunyadi Donatella: Nem vagyok cicababa, nagyon dominánsnak gondolom magamat

TV2
TV2
Kiszel Tünde lánya elárulta, mi a férfiideálja.

Hunyadi Donatella volt Hajdú Péter vendége a Frizbiben. A beszélgetés során a műsorvezető egyebek mellett arról is kérdezte Kiszel Tünde lányát, milyen típusú férfiak jönnek be neki. Hunyadi azt mondta, neki mindegy, az illető hogy néz ki.

Lehet, sokan nem fogják elhinni, de nekem mindig sokkal fontosabb volt a belső, mint a külső. Fontos-e, hogy izmos legyen? Egyáltalán nem, sőt! Nem akarok általánosítani, de nekem az izomagyúak nem nagyon jöttek be sosem

– fejtette ki az előadóművész, aki nagyon válogatósnak tartja magát, ha pasikról van szó. Mint kiderült, Hunyadinak egyébként jelenleg van párja, csak nem szeretne sokat beszélni róla. Hajdú kérdésére annyit elárult, a barátja azzal vette le őt a lábáról, hogy nagyon szereti és tiszteli, ami persze kölcsönös. Szóba került, hogy Hunyadi elvárja-e a kedvesétől, hogy kinyissa neki a kocsiajtót.

Dehogy kell, meg is sértődnék, kinyitom én! Én egyáltalán nem gondolom magam ilyen cicababának, sőt. Ez nagyon nem én vagyok. Én nagyon dominánsnak meg erősnek gondolom magamat, egy kapcsolatban is. Nem feltétlenül én irányítok. De tudom, hogy ez nem jó, egyébként

– fogalmazott Hunyadi Donatella, majd hozzátette:

Nem vagyok terrorista, nagyon szeretetteljes és cuki tudok lenni egy kapcsolatban, csak van egy véleményem, és szeretem, hogy ha az van előnyben. (…) Amúgy nem akarok állandóan dönteni, tudok kompromisszumot kötni abszolút.

A teljes beszélgetést itt lehet végighallgatni.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik