Szórakozás

Hunyadi Donatella: Édesanyám életében talán én vagyok a legnagyobb sikersztori

TV2
TV2
Úgy érzi, ez fordítva is így van.

Pénteken jelenik meg a Frizbi legújabb része, melyben Hunyadi Donatella ad interjút Hajdú Péternek. Az epizód korábban megjelent előzeteséből kiderült, hogy a beszélgetésben szó lesz majd az mesterszakon tanuló énekesnő vezetéknevének eredetéről, illetve arról is, hogy saját bevallása szerint mindig is érezte magában a késztetést, hogy megmutassa, tud értéket képviseli.

A szóban forgó epizódból most a Bors kapott meg egy részletet, mely szerint Hunyadi arra is kirtért az interjúban, hogy menő dolognak tartja, hogy operaénekes lett belőle, úgy véli ugyanis, hogy az ő korosztályára kevésbé jellemző, hogy komolyzenét tanuljanak vagy énekeljenek.

És ebben én látok is rációt arra, hogy esetleg lehet ebből valami komolyabb is, akár külföldön. Nem bízom el magam és nem mondom, hogy biztosan ott leszek a legnagyobb színpadokon, de rengeteg munkával és befektetett energiával lehet erre lehetőségem

– fogalmazott Hunyadi, aki a popzenében is szívesen kipróbálná magát.

Hozzátette, ha például Marics Peti vagy T. Danny felkeresnék egy duettötlettel, örömmel igent mondana, bár úgy érzi, a popzenében valahogy elveszik a hangja.

Mint mondta, mikrofonnal nem szokott énekelni, templomokban viszont annál gyakrabban, nemrég ugyanis egy orgonista barátjával alapítottak formációt, akivel együtt járják az országot, hogy egyházközségekben lépjenek fel.

Mindig megkapom, hogy nem gondolták volna, hogy édesanyám lányaként én ezt csinálom. És azt is elmondják, hogy engem hallva, mennyire pozitívan ítélik meg édesanyámat is. Ugyanezek a visszajelzések jönnek a Dancing with the Stars kapcsán is. Talán édesanyám életében én vagyok a legnagyobb sikersztori, de az enyémben pedig ő

– tette hozzá.

Kapcsolódó
Hunyadi Donatella a vezetéknevéről: Édesanyám a Kiszelt kizárta, úgy érezte, ez egy negatív bélyeg rám
Azt mondja, szeretne példát mutatni azzal, hogy egy híresség gyerekeként is normális.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik