Szórakozás

Tóth Vera Tóth Gabiról: Elkezdtem hallgatni az életművét, és rájöttem, ez egy komoly popsztár életútja

Fábián Bori / Viasat3
Fábián Bori / Viasat3
Testvére lányát vitte fel Budapestre, a kocsiban hallgatták Tóth Gabi zenéit.

Tóth Vera volt Geszti Péter Adom a napom című műsorának vendége. Az énekesnő ebben beszélt egyebek közt húga, Tóth Gabi magánéletéről is, megemlítve a válását is, amely tematizálta a hazai bulvárt hónapokon át.

Kilépett egy házasságból, amit már nem akart annyira. Akárki akármit mond, ezekhez a dolgokhoz két ember kell. Amikor azt vallotta, hogy a család a legfontosabb, úgy is gondolta. Vannak emberek, akiket nem kell mindenáron megérteni, csak el kell fogadni. És ez ő.

Szakmai oldalról is elemezte húgát, kiemelve, szerinte csodálatos pop-életműve van már most Tóth Gabinak, erre akkor jött rá igazán, mikor nemrég a YouTube-on végighallgatott tőle egy playlistet.

A Hannikát múltkor Palkonyáról vittem fel Budapestre, Hannika az anyukáját akarta hallgatni, betettem a YouTube-on egy playlistet. Elkezdtem hallgatni az életművét a Gabinak, és nem akarok túlozni, nem elfogultságból mondom, de rájöttem, hogy az ő életműve – mindent leszámítva, ha most nem lenne ez a kálvária körülötte – egy komoly popsztárnak az életútja. Amit ő végigélt az életében: a videóklipjei, a csodálatos jelmezek, azok a jól megmunkált nóták, dalok, amiket megírtak neki, megírt magának. Ha elkezded egyenként hallgatni, azt mondod, úristen, ez marha jó

mesélte Gesztinek.

Az Adom a napom streamjét az nlc.hu-n lehet követni.

Kapcsolódó
Tóth Vera húga válásáról: Amikor Gabi azt vallotta, a család a legfontosabb, úgy is gondolta
„Most rendben van magával. Kilépett egy házasságból, amit már nem akart annyira.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik