Szórakozás

Tóth Vera húga válásáról: Amikor Gabi azt vallotta, a család a legfontosabb, úgy is gondolta

tv2
tv2
„Most rendben van magával. Kilépett egy házasságból, amit már nem akart annyira.”

Tóth Vera volt az Adom a napom vendége csütörtökön. Az énekesnő természetesen húgáról, Tóth Gabiról is beszélt, aki elvált Krausz Gábortól, és összejött azzal a Papp Máté Bencével, aki a Fricska Táncegyüttes oszlopos tagja. Tóth Vera azt mondja, a testvére körül kialakult helyzet őt is mindig megviseli. Néha tanácsot is adna, de úgy véli, megvan a veszélye, hogy rosszul veszi azt Tóth Gabi.

Nagyon nehéz ez. Ami Gabival történik, sokszor olyan, mintha velem történne. Nagyon durván rányomja a bélyegét a hangulatomra egy-egy ilyen támadássorozat. Mondanék neki néhány tanácsot, de nem biztos, hogy ő ezt be fogja tartani. Előtte mindig elnézést kérek tőle, hogy én nem okoskodni akarok vagy fölényeskedni ezekben a helyzetekben, hanem egyszerűen csak segíteni. Ezt kell megértenie, hogy bennem semmilyen érdek nincs felé, egyszerűen azért próbálok segíteni neki, mert szeretem

idézi a story.hu az énekesnőt. Kitért arra is, hogy ő maga rengeteg energiát tett az önismeretbe, és reméli, húga is erre az útra lép.

Ő mindig is egy kaméleon volt. Mindig változott a kinézete, a gondolkodásmódja, az adott partnere szerint gondolkodott egyszer-egyszer. Volt, hogy valaki nagy hatást gyakorolt rá, akkor aszerint gondolkodott. Sokszor gondoltam rá, hogy megkérdezem tőle: ebben hol vagy te, és te mit szeretnél? (…) Most rendben van magával. Kilépett egy házasságból, amit már nem akart annyira. Akárki akármit mond, ezekhez a dolgokhoz két ember kell. Amikor azt vallotta, hogy a család a legfontosabb, úgy is gondolta. Vannak emberek, akiket nem kell mindenáron megérteni, csak el kell fogadni. És ez ő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik