Szórakozás

„Kommunikál, csak szegény nincs jól” – Miller Dávid beszélt a Nemzetiben balesetet szenvedő Szász Júliával

rtl
rtl
Elérte telefonon a színésznőt.

Néhány hete színpadi baleset történt a Nemzeti Színházban: november 10-én Rómeó és Júlia előadása közben Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia lezuhant a díszlet csaknem 3 méter magas eleméről. Mindketten súlyos végtagsérüléseket szenvedtek. Pár napja az is kiderült, hogy bár Szász állapota stabil, de a kisebb mellkasi sérülése további orvosi beavatkozást igényelt.

Wossala Rozina, Magyar Attila, Hajdu Steve és Vajtó Lajos voltak a Reggeli vendégei pénteken, akik több más téma mellett erről is beszélgettek Peller Mariann-nal és Miller Dáviddal.

Magyar azzal kezdte, valóban veszélyes üzem a színház, és annak üzemi jellege miatt folyamatos a terhelés, hisz előadás nem maradhat el, a közönséget ki kell szolgálni.

Egy nagy teherrel érkezik mindenki, bárhova is megy. Eleve így érkezik meg az ember: beesik, ott van, végre itt vagy… a teljes kiszolgáló személyzet így van ott. Többet dolgoznak, nincs munkaerő, még egy műszak…

Miller elmondta, apja, Miller Zoltán is szenvedett már balesetet: „Apámra is ráomlott a a díszlet a Made in Hungaryban. A József Attilából is a Sági Tomi azért ment el, mert leesett  a díszletről, és egy rozsdás szög beleállt a kezébe”.

Kitértek Szász Júliára is, vele kapcsolatban Miller elmondta:

Beszéltem vele, egyébként kommunikál, csak szegény nincs jól.

A beszélgetést itt lehet visszahallgatni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik