Szórakozás

„Nem vagyok a szolgája senkinek” – Rékasi Károly nem tűri tovább, hogy mások után mosogasson a Farm VIP-ben

tv2
tv2
Úgy érzi, övé a munka oroszlánrésze a farmon.

Rékasi Károllyal nehezen jönnek ki a Farm VIP játékosai: voltak, akik már egy magazinnak is megszólaltak arról, mennyire nehéz volt együtt játszani a színésszel a realityben. Lakatos Levente például abban úgy fogalmazott:

Mire osztja az észt? 23 évnyi Barátok köztre?

A legutóbbi adásban Ripli Zsuzsi kérte meg a kint mosogató Rékasit, hogy adjon neki meleg vizet egy kis mosogatószerrel, ha van rá ideje. Rékasiból ekkor bukott ki, hogy márpedig ő nem szolgája senkinek.

Ha már itt vagy, engedj meg, hogy elmondjak valamit: nézd, én ott tartok, hogy minden reggel itt ülök, mosogatással kezdek. Most is itt vagyok, a trehányságnak már arra a szintjére jutott a csipetcsapat, hogy itt járkáltunk egy késen keresztül, és senkinek nem tűnik föl? Hát evőeszköz, gyerekek! El tudok mosogatni, csak nem vagyok a szolgája senkinek. Úgyhogy amikor együtt leszünk, én ezt elmondom. Sokkal többet mondok el: azt akarom elmondani, hogy én amíg itt leszek, többet senki után egy darabot el nem mosogatok. Ennyi.

Rékasi a kameráknak elmondta, a reggeli kávét is ő készíti, amivel szintén nincs baja, de már azt is épphogy ki tudta tölteni tiszta poharakba.

Kapcsolódó
Lakatos Levente Rékasi Károlyról: Mire osztja az észt? 23 évnyi Barátok köztre?
„Benne ragadt kicsit Bartha Zsolt karakterében, kicsit a magyar Tom Cruise-nak is gondolja magát.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik