Szórakozás

Nagy Ervin a Sztárboxról: Nem csak azért vállaltam, mert pénzt lehet vele keresni

rtl
rtl
Néhány hete Árpa Attila fektette ki a ringben.

Nagy Ervin emlékezetes módon fejezte be Sztárbox-pályafutását, mikor Árpa Attilától csúnya kiütést szenvedett el. A KO után sebeit is megmutatta közösségi oldalán, ma pedig a Reggeliben járt egy egészen más témával, de nem kerülhette ki Szabados Ágnes, hogy a bokszműsorról kérdezze a színészt.

Hamar túltettem magam rajta. Én jobban féltem attól, hogy ha ez benne van a pakliban, hogy mi lesz velem… nyilván elesni könnyebb, mint felállni. De ez sport, ha az ember így járt, így járt, tudom, miért voltam hülye, mit csináltam rosszul. Lementem már azóta a terembe is, mert imádom ezt a sportot. Nem csak azért vállaltam, mert pénzt lehet vele keresni, hanem azért is, mert gyerekkorom óta imádtam a Muhammed Alit, a Mike Tysont, úgyhogy tanulunk a hibáinkból

fejtette ki a műsorban.

Hogy az aggodalma valós volt itt, arról itt lehet olvasni:

Kapcsolódó
„Ha egy KO után feláll a celeb, a következő után talán már úgy számolnak rá: január, február, március...”
Profi szakembert kérdeztünk arról, mennyire veszélyes valójában a Sztárbox az amatőröknek is alig nevezhető celebbokszolók számára. Miért dobják be ennyiszer az edzők a törölközőt? És mi az, amiben minimálisan ugyan, de hasonlít a valódi bokszra, amit az RTL-en látunk?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik