Szórakozás

József gazda: Amint véget ért a forgatás, és hazajöttem a tanyára, összeomlottam

rtl
rtl
Azt is bánja, ahogy a nőkről beszélt a műsorban.

Néhány hete ért véget a Házasodna a gazda című műsor, az egyik szereplő szerelmi történetét nézve botránnyal. József gazdát az egyik adásban két feleségjelöltje is elhagyta, miután obszcén szóval is kifejezte, mire vágyik egy párkapcsolatban.

Megtalálni a puncit, akit nagyon szerethetek. Itt van, ez az igazság. Testet is akarok, nem viccelek.

Végül harmadik jelöltjét, a korábban hazaküldött Böbét vitte el egy írországi útra, de mint a Story magazin friss cikkéből kiderült, vele sem alakultak jól a dolgok. Sőt, a gazda már szégyelli a kijelentését is.

Nem szabadott volna úgy fogalmaznom, ahogy, pláne nem kamerák előtt. Miután lement a tévében az a jelenet, nagyon rosszul éreztem magam. A lányaim is. Mondták, hogy apa, hogy menjünk így reggel iskolába? Sem nekik, sem nekem nem volt könnyű a másnap, de aztán szépen elült a dolog. Sajnos Böbével sem alakultak jól a dolgok, de az is miattam volt. Amint véget ért a forgatás, és hazajöttem a tanyára, összeomlottam. Nehezen dolgoztam fel azt, amin átmentem, hogy kiszakadtam az életemből. És ez távolságot szült köztünk. De továbbra is úgy gondolok rá, mint egy csodálatos csajra.

story

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik