Szórakozás

Miklósa Erika az újabb örökbefogadásról: Próbálkoztunk, de egyelőre még nem jött el az ideális helyzet

Szabó Gábor / RTL
Szabó Gábor / RTL
A férjével nyolc évvel ezelőtt fogadták örökbe a kislányukat, Bibit.

Miklósa Erika szeptemberben a The Voice egyik adásában beszélt arról, hogy a nyolcéves lánya, Bibi teljesen olyan, mint ő, így szinte nem is hiszi el, hogy annak idején örökbe fogadták őt. Az énekesnő nemrég a Mandiner Karakter című műsorának vendége volt, ahol elárulta, hogy az elmúlt években a férjével voltak kísérleteik annak érdekében, hogy Bibinek testvére lehessen, de mint fogalmazott, a sors valahogy nem akarta, hogy ez összejöjjön.

Próbálkoztunk is, de ez egy komoly dolog, meg kell gondolni. Azért már van egy gyermekünk, aki mindenféleképpen prioritást élvez. Az egy dolog, hogy neked valaki szimpatikus, vagy úgy érzed, nevelni tudnád, vagy gyerekedként tényleg tudnál vele élni tovább, de azért ő is ott van, és az ő szempontja is fontos. Nem azt mondom, hogy miatta, de egyelőre még az az ideális helyzet nem jött el, ami a mi esetünkben jó lenne

– magyarázta.

Miklósa hozzátette, mindent szívesen elmondanak a lányuknak az örökbefogadást illetően, de csak akkor, amikor ezt ő kéri, általában a születésnapja környékén.

A legutolsó ilyen kérdés az volt, hogy rendes ember-e az, aki őt világra hozta. Azt mondtam, hogy nagyon, mert egyrészt világra hozott, másrészt mert nekünk örökbe adott, és így a mi életünk is teljes lett.

Mint mondta, meglátásai szerint Bibi rá és a férjére is nagyon hasonlít. Úgy véli, igen közel állnak egymáshoz a lányával, olyannyira, mintha valóban biológiai rokonság fűzné össze őket.

A beszélgetés során a The Voice is szóba került, mellyel kapcsolatban Miklósa elárulta, Manuellel és Széki Attilával, azaz Curtisszel szemben voltak előítéletei, amiket aztán megbánt.

Megtanultam, hogy ezt nem szabad. Hogy a Manuel túl korán került olyan pozícióba, amit szerintem még ő nem igazán… nagy a kabát. Az Attilánál meg az előéletét tekintve. Valahogy nem bíztam abban, hogy igenis az ember változhat attól, hogy egyszer eltévelyedett az életben

– fogalmazott az operaénekes, aki pozitívan csalódott coachtársaiban.

Az interjú végén az Azahriah-jelenségről is kérdezték Miklósát, aki kifejtette, hogy szerinte az énekes sikere a mögötte álló csapatnak is köszönhető.

Már nem csak addig szól egy produkció, hogy kimész és elénekelsz valamit, vagy elmondasz egy verset, hanem reggeltől estig, 24 órában hogy jelensz meg bizonyos felületeken. Sokkal több van belőled. Ehhez viszont egy profi csapat kell. Szerintem az ő titka ez is. (…) Megközelíthetetlen, de mégsem. Egy egyszerű fiú, aki tehetséges és lehetőséget adtak neki. Szerintem önazonos

– fogalmazott.

A teljes beszélgetést ide kattintva lehet meghallgatni.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik