Szórakozás

Miklósa Erika a kislányáról: Tiszta olyan, mint én voltam, nem hiszem el, hogy örökbe fogadtuk

RTL
RTL
Sosem titkolták Bibi előtt, hogy örökbe fogadták.

A The Voice forgatási szünetében a közös szobájukban beszélgettek a coachok, amikor szóba került Miklósa Erika örökbefogadott kislánya. Mint mondta, Bibi otthon elárulta neki, attól tart, a jelenléte terhes az énekesnő coachtársainak.

Mondom, hogy hogy terhes? »Hát nem akarom őket zavarni«. Azt hittem, megzabálom, mondom dehogy vagy! Tiszta olyan, mint én voltam, és nem hiszem el, hogy örökbe fogadtuk. Teljesen olyan mint én, ebből olyan lelki problémát csináltam, mikor kisgyerek voltam, hogy én sok vagyok az embereknek.

Mikor Manuel jelezte, ő nem is tudta, hogy a kollégája örökbe fogadta a kislányát, Miklósa elmondta neki, hogy hétnapos korában látta először Bibit, akiért ahogyan fogalmaz, nem álltak sorba, ugyanis halva született, újra kellett éleszteni a kicsit.

Hozzátette, miután először autóba tették a babát, rögtön elmondták neki, hogy örökbe fogadták, és örökké szeretni fogják, a rituáléról pedig később sem szoktak le.

Jött egy pont, azt hiszem, négyéves volt. Már tudta, hogy amikor így megfogom a fejét, akkor ezt fogom mondani, hogy örökbe fogadtunk és örökké szeretni fogunk. Megfogta az én fejemet, és azt mondta: nem! Én fogadtalak titeket örökbe

– emlékezett vissza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik