Szórakozás

Meztelenre vetkőzött, majd úszkálni kezdett a mesecsónak vízében – videón a Disneyland réme

At egyik felvételen az is látszik, ahogy a kaliforniai rendőrök kivezetik a vidámparkból a 26 éves férfit.

A múlt heti hálaadás alkalmából a kaliforniai Anaheimben található Disneylandbe utazó tömegeknek egy nem kívánt látványosságban volt részük, amikor a vidámpark egyik vendége az It’s a Small World nevű mesecsónaknál úgy döntött, hogy meztelenre vetkőzik és úszni megy a csónakok között – írja a Daily Mail.

A mesecsónak vízében alsónadrágban, majd meztelenül fürdőző 26 éves férfiről, és a földre dobott ruháiról azóta több videó is felkerült a különböző közösségi oldalakra.

Az egyiken például az látszik, ahogy Aladdin repülőszőnyegei alatt, a Tádzs Mahal medencéjében is megmártózik.

A dolgok azonban hamarosan rosszabbra fordultak a varázskirályságban, amikor a betolakodó kifelé vette az irányt, immáron meztelenül.

A más felhasználók által készített felvételeken látszik, ahogy a férfi teljesen meztelenül sétál a mesecsónak partján egy mesebeli kastély alatt, majd belecsúszik a hűvös vízbe, miközben a személyzet egy másik tagja a túlpartról tiltakozik.

Végül hat rendőrnek kellett megfognia, és kivezetnie a mesecsónaknál meztelenkedő férfit, akit az anaheimi rendőrség szeméremsértéssel vádolt meg, valamint azzal, hogy kábítószer hatása alatt állt az incidens idején, ezért elővigyázatosságól kórházba szállították.

A férfi egy mozgásban lévő csónakról leszállva kezdett el előbb levetkőzni, majd ruha nélkül sétálni a vízben, ami miatt a Disneyland szóvivője szerint egy órára le is kellett zárni az It’s a Small World nevű mesecsónakot. A szóvivő emellett az is közölte, hogy egy látogatónak sem esett fizikai bántódása, a csónakázás pedig délután 3 óra körül újraindult.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik