Szórakozás

Két éve nem borotválta a hónalját, dezodor sem érintette – egy vagyont keres vele

Pedig elég sok kritikát is kap miatta.

A 20 éves Cherry the Mistress a koronavírus-járvány alatt indította el az OnlyFans-oldalát, mikor az egyetem mellett a barista munkájából nem tudott megélni.

Ma már nincsenek ilyen gondjai, mert havi csaknem 30 ezer dollárt (10 millió forintot) keres az oldalon.

Még az egyetemet is abbahagyta, hogy minél inkább a tartalomkészítésre koncentrálhasson – írja a Daily Mail. Mondjuk, a családja úgy tudja, csak kicsit megszakítja a tanulást, aztán majd visszatér az iskolapadba.

„Sok embernek vannak olyan hibái, amikről nem sok szó esik a médiában, vagy nem érzik jól miatta magukat, hogy megosszanak egy ilyen érzékeny dolgot” – véli a modell, aki bár sokan ettől diszkomfortosan éreznék magukat, nem borotválja a hónalját és nem használ dezodort.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cherry The Mistress (@cherrythemistress.0) által megosztott bejegyzés

Ő a követőit a „legkedvesebbeknek” nevezi, ők őt „istennőnek”,

elég furcsa kéréseket is kap. Például, hogy üljön rá egy tortára, alázzon meg férfiakat, hogy mekkora a péniszük, vagy hogy „15 méter magas óriásnő legyen, és nyomja össze őket”.

Szerinte a rajongói szeretik, hogy nem használ dezodort, még ha nem is rajong érte mindenki, és egyesek nem higiénikusnak nevezik miatta. És ez még a visszafogottabb reakció, mert  volt, mikor „férfinek, Nagylábnak vagy Chewbaccának nevezték.

Ő azonban szereti így magát, és nem hagyja a befolyásolni magát a bunkó hozzászólásoktól. Azt is mondják neki hogy így soha nem fog barátot találni, pedig van kedvese.

Azt is véli, hogy a hónaljborotválás kettős mérce lehet, mert a férfiaknak nem kell, ha nem akarják, a dezodor pedig „szükségtelen”.

Egy másik OnlyFans-modell egyébként a közelmúltban arról beszélt, közel sem keresnek társai annyit, mint amennyiről nyilatkozni szoktak.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik