Szórakozás

Farm VIP: „Mindig csak a leosztást kapom” – Bíró Ica kikérte magának Ripli Zsuzsi hangnemét

Malackergetés közben fajult el a vita.

Hétfőn kezdetét vette a Farm VIP új évada, az első részben eldőlt, melyik csapatnak hol lesz a szállása. A sárgák teljesítettek jobban a kezdőfeladatban, ezért ők költözhettek be a parasztházba, ahol jószágok is élnek. Takács Zsuzska influenszer és Kiss Daniella modell viccből kiengedték a malacokat, az állatok visszaterelése azonban nem ment konfliktusmentesen. Bíró Ica úgy érezte, mindenki osztja neki az észt. Ripli Zsuzsival szemben kikérte magának, vele így nem viselkedhet senki.

»Ott maradsz, vigyázz, izé, maradj ott!«, tehát egy ilyen leosztást kaptam Ripli hadnagytól, amit nagyon zokon vettem. Nem csak az, amit mond, ahogy mondta, az volt a nagyon durva. Parancsolt. Ezt a hangot… Nem azért jöttem, hogy engem itt ugráltasson egy ilyen… Nem akarom bántani, de ezt a hangot nem!

– mondta el a kamerák előtt a Metal Lady, aki a színésznőnek négyszemközt is szólt, hogy nem tetszik neki a bánásmód, hogy „mindig csak a leosztást” kapja és látja a „pofavágást, hogy nem tetszik”.

Ica nálam is elrúgta a pöttyöst a viselkedésével, ahogy reagált. Valószínűleg Ica érzi, hogy ő idősebb, hatvanon felül van, én meg fiatalabb vagyok, nem biztos, hogy tőlem elfogad dolgokat. Nem éreztem rajta, hogy ezen ténylegesen túl tudott volna lépni

– véleményezte a történteket Ripli.

Egy másik ellentét is kialakult csapaton belül, Rékasi Károly és Szabyest között:

Kapcsolódó
„Cicababám, mutass föl valamit, és arra hivatkozva ossz nekem észt!” – Rékasi Károly kiakadt Szabyestre a Farm VIP-ben
A fiatal énekesnek nehezen megy a beilleszkedés a színész által vezetett csapatba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik