Szórakozás

Színes alsógatyája buktatta le az egy éve keresett rablót

Színes alsónadrágja lett egy queensi bűnöző veszte, pontosabban az, hogy a feltűnő fehérnemű alaposan kilátszott a nadrágjából.

Több mint évvel a bűncselekmény elkövetése után fogtak el a New York-i rendőrök egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy tavaly részt vett egy dohánybolt kirablásában – írja az NBC.

Három símaszkos férfi 2022. szeptember 14-én rabolt ki egy trafikot Queensben. Az elkövetők egy autóból ugrottak ki, beléptek az üzletbe, s míg ketten fegyvert fogtak az alkalmazottakra, harmadik társuk kiürítette a kasszát, magához vette az alkalmazottak telefonjait, értéktárgyait és néhány árucikket.

Miután végeztek, a rablók visszaszálltak az autójukba és elhajtottak. A rendőrség egy éven át hiába kereste őket. A biztonsági kamerák felvételein kevés használható információ volt, az egyetlen különös dolog az egyik elkövető nadrágból kilógó színes alsónadrágja volt, melyen egy nagy fehér R betű és egy sárgával rajzolt 1990-es szám látszott.

Az ügy megoldását egy névtelen bejelentő szolgáltatta, aki átküldte a rendőröknek egy Instagram-profil linkjét. A fiók tulajdonosa több fotón is ugyanolyan kilógó alsónadrágban pózolt, mint a keresett trafikrabló. A rendőrök az Instagram-profil és korábbi letartóztatási alapján azonosították be a 30 éves gyanúsítottat, akit november 22-én letartóztattak.

A rablás másik két elkövetője még szabadlábon van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik