Szórakozás

Janicsák Veca el tudja képzelni, hogy éneklés helyett kizárólag pszichológiával foglalkozzon a jövőben

Sárosi Zoltán / RTL
Sárosi Zoltán / RTL
Úgy tartja, pszichológusként előnyére válna az ismertsége.

Janicsák Veca nemrég a Magas és mély című portréműsor vendége volt, az ott elhangzottakról a Bors számolt be. A 2010-es X-Faktor negyedik helyezettje idén visszaült az iskolapadba, pszichológiát hallgat a Szegedi Tudományegyetemen, levelező képzésen. A műsorban azt mondta, annyira érdekli a tudományterület, hogy még énekesi karrierjével is felhagyna annak érdekében, hogy teljes állásban ezzel foglalkozzon.

Régi vágyam volt, hogy pszichológiát tanuljak. Minél tudatosabban viszonyul valaki önmagához és a környezetéhez, annál teljesebb életet tud élni. Hiszek abban, hogy ezzel a tudománnyal segíthetünk másoknak. Szeretek énekelni, de a színpadi léthez nem ragaszkodom. El tudnám képzelni az életemet úgy, hogy ezen a területen folytatom az utam. Arra a tényre, hogy sokak által ismert a személyem és a történetem, pozitívumként tekintek, hiszen ez hitelességet ad bizonyos problémák esetén

– fogalmazott Janicsák a jövőjét illetően.

A jelenleg a Sztárboxban is szereplő énekesnő arról is beszélt, jelenleg mindene megvan, amire szüksége lehet, a materiális dolgokon túl is.

Van egy gyönyörű gyerekem, egy szerető párom, egy szakmám, amiben sikereket élek meg, és bízom benne, hogy néhány éven belül egy másik is lesz.

Októberben édesapja, Janicsák István így beszélt kettejük viszonyáról:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik