Szórakozás

„Lejárattad magadat, meg engem is” – Gáspár Győző magára akarta hagyni feleségét a Párharcban

TV2
TV2
Azzal fenyegetőzött, hogy hazamegy.

A Párharc keddi részében láthatták a tévénézők azt a rappárbajt, ami óriási veszekedést robbantott ki a Gáspár-házaspár között. Gáspár Bea a produkció során többször szöveget tévesztett, ami Gáspár Győzőt nagyon zavarta. Mikor kettesben elvonultak értékelni a többiek előadását, a showmanből kitörtek a sérelmek.

Így nem viselkedünk színpadon! Te amikor elmész főzni, akkor beleszarsz az edénybe? Na jó, pontozzál, én összepakolok, aztán hazamegyek. Ezt most halálkomolyan mondom. Játsszál, akivel akarsz, csak velem ne! Nee vagyok rád kíváncsi innentől kezdve. Lejárattad magadat, meg engem is

– mondta Győzike a feleségének, aki nem hagyta magát, visszatámadt.

Később a többiek próbálták őket békíteni, Gáspár Bea ekkor elsírta magát. „Na jó, pontozzunk, gyerekek, mert nekem össze kell csomagolnom” – jelentette be a Romantic énekese, aki felállt, hogy távozzon, majd nejéhez fordult, és azt mondta:

Sírd ki magad, játssz egyedül, csináld végig!

Gáspár Győző másnapra megbánta, hogy így összekapott a feleségével, Gáspár Beával megbeszélték a dolgot. Azt is megosztotta feleségével, hogy rosszul esett neki, amiért a róluk szóló rapszámban adócsalónak nevezték őket, holott a bíróság ezt nem mondta ki. Egyébként valójában Salander Dorina és Provoda Jodes számában az a sor szerepelt: „Sose mondd rá, hogy adócsaló!”

Kapcsolódó
Rappárbajt tartottak a Párharcban, rímbe szedve oltogatták egymást a párosok
A többség jól szórakozott, Gáspár Győző viszont megsértődött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik