Szórakozás

„Kitartás” – üzente Curtis a börtönbe bevonuló Papacitának

rtl és tv2
rtl és tv2
PSG Ogli testőre eltűnik egy időre.

Korábban a 24.hu is beszámolt arról, hogy a rendőrség ismét körözi Hopka Lászlót, azaz a Kőgazdag Fiatalokban ismert Papacitát. Ennek okaként ezúttal kapcsolati erőszakot jelöltek meg a hivatalos szervek, akik októberben sikkasztás miatt is keresték a férfit, ám utóbbi akkor hamar tisztázta magát. Most azonban kiderül, rács mögé kell vonulnia, erről az Instagramon beszélt.

Lányok, fiúk, egyelőre én eltávozom a médiából, nem fogtok egy darabig látni. Nem tudjuk egyelőre, hogy meddig. Tegnap egy váratlan, nagyon régi dologból, kapcsolatomból visszafolyólag, a múltkoritól függetlenül sajnos bejött egy ügy, ami miatt be kell vonulnom egy bizonyos időre. Egyelőre még nem tudom, hogy hova, merre visznek.

PSG Ogli – az ő testőreként ismerhettük meg Hopkát – arra biztatta követőit a minap, hogy mindenki szurkoljon barátjának, mielőtt börtönbe vonul, várják a jókívánságokat a poszt alá.

Curtis megtette ezt, úgy fogalmazva:

Kitartás 🙌

Hogy ismerték-e egymást korábbról, esetleg a rappert pusztán meghatotta PSG Ogli posztja, arról nem áll rendelkezésre információ.

Kérdéseinkkel kerestük a Budapesti Rendőr-főkapitányságot is, hogy megtudjuk, mi miatt csukták le Hopkát, és milyen időtartamra, ám közölték, nem adhatnak ki információt erről.

Kapcsolódó
PSG Ogli: Papacitát lecsukták, börtönben van
Úgy tudja, legalább egy évig rács mögött marad.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik