Szórakozás

PSG Ogli: Papacitát lecsukták, börtönben van

TV2
TV2
Úgy tudja, legalább egy évig rács mögött marad.

Tegnap a 24.hu is beszámolt arról, hogy a rendőrség ismét körözi Hopka Lászlót, azaz a Kőgazdag Fiatalokból ismert Papacitát. Ennek okaként ezúttal kapcsolati erőszakot jelöltek meg a hivatalos szervek, akik októberben sikkasztás miatt is keresték a férfit, ám utóbbi akkor hamar tisztázta magát.

Papp Olivér, azaz PSG Ogli, akinek a tévénézők korábban a testőreként ismerhették meg Papacitát, nemrég a Twitch-csatornáján jelentette be, hogy Hopkát szerda reggel lecsukták.

Nincs jó kedvem. Nem a legboldogabb nap az életemben, sőt. Egy egész rossz nap, ugyanis sajnálatos módon az a helyzet, hogy Papacitát lecsukták, ma reggel. Sajnos nem viccelek, bárcsak viccelnék. Papacita börtönben van, és egy darabig ott is fog maradni, sajnos

– fogalmazott Papp, hozzátéve: az elkövetkezendő időszakban kapcsolattartóként vesz majd részt Hopka életében, akiről úgy tudja, legalább egy évig rács mögött marad.

A reality-szereplő később az Instagram-oldalán is közzétett egy posztot a témával kapcsolatban. A bejegyzésben egy videó is helyet kapott, melyet Papacitával az oldalán készített szerda délelőtt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Papp olivér (@psgogli7_offical) által megosztott bejegyzés

Lányok, fiúk, egyelőre én eltávozom a médiából, nem fogtok egy darabig látni. Nem tudjuk egyelőre, hogy meddig. Tegnap egy váratlan, nagyon régi dologból, kapcsolatomból visszafolyólag, a múltkoritól függetlenül sajnos bejött egy ügy, ami miatt be kell vonulnom egy bizonyos időre. Egyelőre még nem tudom, hogy hova, merre visznek

– fogalmazott a felvételen Hopka, aki mint mondta, ismeretei szerint leghamarabb nyolc hónap, legkésőbb pedig másfél év múlva szabadulhat a börtönből.

Kapcsolódó
Ismét körözi a rendőrség a Kőgazdag Fiatalokból ismert Papacitát
November 20-án adtak ki ellene elfogatóparancsot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik