Szórakozás

Esküvőjük előtt még lefeküdtek egy barátjukkal, aki később elképesztő hírrel döbbentette meg őket

Komoly következménye lett az egyéjszakás kapcsolatuknak.

A Life Uncut című podcastben – ez az, amelyikben Rebel Wilson a 18 hónap alatt leadott 35 kilójáról is beszélt – olvasott fel az egyik műsorvezető egy nem mindennapi történetet egy névtelenséget kérő hallgatójuktól.

A hat éve együtt levő jegyespár már a házasságra készült, de még mielőtt eljött volna a nagy nap, a nő kezdeményezésére megegyeztek abban, hogy megvalósítják egy „titkos fantáziájukat”. Ezért felkérték egy barátnőjüket, hogy csatlakozzon hozzájuk egy alkalom erejéig (ugye ez nem feltétlenül egyértelmű). A nő belement, mindent rendesen átbeszéltek, hogy mielőtt eljutnak odáig, mindenki azt kapja, amire számít, és hogy mind a hárman komfortosan érezzék magukat a helyzetben.

Azért valószínűleg volt bennük egy kis feszültség, mert mielőtt nekikezdtek volna, kicsit talán túl sok alkoholt is fogyasztottak, kicsit homályos is, mi is történt, vallja be a nő levelében.

Telt-múlt az idő, mikor is harmadiknak felkért barátnő felhívta a nőt egy hírrel:

állapotos. És a vőlegényem az apa.

A nő azonnal felhívta a párját, hogy történhetett ez, mire az azt válaszolta, szerinte kilyukadhatott a gumi, de túl részeg volt, hogy ezt biztosra mondhassa.

A Laura Byrne és Brittany Hockley vezette műsorban még az is kiderült, hogy a barátnő úgy döntött, megtartja a babát. A pár nő tagja ettől teljesen kétségbeesett.

Fogalmam sincs, mit csináljak. Hogyan dolgozzam ezt fel? Akartunk mi is gyereket vállalni a vőlegényemmel, de rosszul vagyok tőle, hogy mástól lesz gyereke. Hogyan magyarázzuk el a családtagoknak, barátoknak? Honnan tudhatjuk, hogy ez működni fog-e?

@lifeuncutpodcast

This could be the biggest dilemma we’ve ever been sent. Such a hard situation to navigate. What are your thoughts? You can listen to ours in today’s episode - search “life uncut” wherever you get your podcasts

♬ original sound - Life Uncut Podcast

Ajánlott videó

Olvasói sztorik