Szórakozás

Ismét körözi a rendőrség a Kőgazdag Fiatalokból ismert Papacitát

TV2
TV2
November 20-án adtak ki ellene elfogatóparancsot.

Októberben a 24.hu is megírta, hogy a hónap 11-én a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés Végrehajtási Csoportja elfogató parancsot adott ki Hopka László ellen, akit a tévénézők PSG Ogli testőreként, azaz Papacitaként ismerhettek meg a Kőgazdag Fiatalok című reality-ben. A férfit ekkor sikkasztás miatt keresték, ám hamar tisztázta magát, így a parancs lekerült a police.hu oldaláról.

Srácok, elmondjuk frankón, hogy arról volt itt szó, hogy volt egy lakcímváltozásom 3 évvel ezelőtt, és akkor volt egy pénzbírságom. Valami közlekedési kihágással, ami 143 ezer forintra emelkedett. Ezt reggel rögtön beutaltuk a rendőrségre, és visszaigazoltan, vissza is vették a körözést, tehát nem vagyok körözés alatt. Nincsen semmi probléma. Megkérdeztük az eljáró tisztet, hogy miért sikkasztásnak nevezik: az volt a válasza, azért, mert az államkasszából a pénzt elvettem, tehát nem fizettem be. Mindenkinek ajánlom, ha valakinek pénzbírsága van, fizesse be, akár 5 vagy 10 ezer forint, mert ez a rendszer így van felépítve. (…) 12 perc alatt elintéztük ezt a félreértést

– mondta akkor Hopka.

Kedd délután a Blikk szúrta ki, hogy a rendőrség honlapja szerint ismét körözik Papacitát, melynek okaként ezúttal kapcsolati erőszakot jelöltek meg. A körözési eljárást lefolytató szerv a Dunakeszi Rendőrkapitányság.

Kérdéseinkkel kerestük Hopka Lászlót, aki cikkünk elkészültéig nem válaszolt, amint ez változik, frissítjük cikkünket.

A 24.hu stábja egyébként a múlt héten az első magyarországi Sneakernessen forgatott, ahová Papacita és PSG Ogli is ellátogattak.

Kapcsolódó
„Elérhetetlen árú cipőket kikínlódik egy család, utána hamar ürül az öröm”
Az első magyarországi Sneakernessen jártunk: ez a rendezvény a sportcipő- és streetwear-rajongók kánaánja világszerte. A sneakerek iránti szeretetről, a megfizethető és megfizethetetlen árakról, és a szubkultúra családösszetartó erejéről kérdeztük a résztvevőket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik