Szórakozás

Molnár Gusztáv: Rá kellett jönnöm, hogy a kapcsolataimban eddig édesanyát kerestem, semmint társat

RTL
RTL
Bár nemrég megpróbálkozott vele, egyelőre inkább elengedi a párkapcsolat dolgot.

Molnár Gusztáv tavaly novemberben vonult be az elvonóra, hogy kezeltesse alkoholproblémáit. Augusztusban távozott az intézményből, azóta próbálja újjáépíteni önmagát és a karrierjét. A folyamatról a Blikknek mesélt.

Nemrég volt egy kapcsolatkezdeményem, ám hamar vége lett. Rá kellett jönnöm, hogy én az a típus vagyok, aki azonnal szerelembe esik, a kapcsolataimban pedig eddig inkább édesanyát kerestem, semmint társat. Egy-egy szakításba nagyon bele tudok halni lelkileg, ami nem jó, úgyhogy most inkább magammal foglalkozom, elengedve ezt a párkapcsolat dolgot egyelőre. Ez, persze, nehéz, hiszen bár vannak társaim a gyűlésekről és segítőim is, sokszor érzem magam magányosnak.

– árulta el a lapnak Molnár, aki folyamatosan jár a gyűlésekre és csinálja az elvonón tanult lépéseket. Úgy érzi, jó úton halad, bár még nem meri kijelenteni, hogy meggyógyult az alkoholfüggőségből.

Egy év után korai lenne ilyet mondani, majd talán öt esztendő múlva. Most kerülök mindent, ami az alkoholra emlékeztet, így például gyerekpezsgővel sem koccintok. Rengeteget sportolok, most épp a jógát kezdtem el.

Igyekszik mindenkivel rendezni a viszonyát, de a legjobban annak örül, hogy fiával ismét elkezdtek közeledni egymáshoz.

Telefonon már beszélünk egy ideje rendszeresen, most pedig úgy néz ki, hogy a héten személyesen is találkozunk. Két éve nem láttuk egymást, ezért ez egy nagy találkozás lesz mindkettőnk számára.

A színész jelenleg saját monodrámáján dolgozik, amiben az édesanyjával való kapcsolatát és a gyerekkorát dolgozza fel. Noha az elmúlt időszakban több televíziós csatornától is kapott ajánlatot, egyelőre nem akar show-műsorokban szerepelni.

Nem szeretnék most feltűnni televíziós szórakoztató műsorokban, korai lenne, de színészként talán jövőre már visszatérek. Egyelőre jó így nekem, bár anyagilag nyilván nem a legszerencsésebb ez a helyzet. Nem esem kétségbe, mert most az a feladatom, hogy önmagam fejlesszem és erősítsem, addig pedig ismerősöknek, barátoknak segítek

– mondta el a színész, hozzátéve: legutóbb egy barátjánál vállalt alkalmi munkát, a lakásfelújításban segített az illetőnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik