Szórakozás

Azt akarják, hogy szingli, kövér, depressziós és gyermektelen legyél – állítja a háziasszony, akinek 100 dollár a zsebpénze

Követői mégis leginkább heti apanázsának összegén akadtak fenn.

Egy háztartásbeli feleség arról mesélt, háziasszonyként jobban érzi magát, mint valaha, és más nőket is erre az életvitelre buzdít – írja a Daily Star.

Alyssa Drummond két és fél évvel ezelőtt találkozott férjével, Tommal, mikor még mindketten a hadseregnél dolgoztak katonaként. A 28 éves nő abban az időben egyszerre keresett pénzt és tanult, mígnem úgy döntöttek párjával, mindkettőjük számára kényelmesebb lenne, ha Drummond otthagyná munkáját, és megmaradt energiát közös háztartásukra fordítaná.

Engem a férjem alkalmaz, hogy gondoskodjak az otthonunkról, és arra bátorítom a többi nőt, hogy ugyanezt a dinamikát kövessék a jövőbeli pénzügyi sikerük érdekében

mondta a 28 éves anya a Truly’s Love Don’t Judge című műsorban, hozzátéve, ő főz, mos, takarít, és mialatt Tom távol van, vigyáz a házra.

Drummond férje nem gondolta volna eleinte, hogy egy hagyományos háziasszonyt szeretne társként, de ez megváltozott, mikor megismerte feleségét.

Őszintén azt hittem, hogy egy fizikus triatlonistát akarok. Míg nem kerültem kapcsolatba Alyval, nem is tudtam, milyen csodálatos egy hagyományos, nemek szerinti elkülönítésen alapuló kapcsolat

– mesélte az 51 éves férfi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mrs. Aly Drummond (@realfemsapien)

Pénzügyi megállapodásuk szerint Drummond heti 100 dollárt (nagyjából 35 ezer forint) kap férjétől, amit „nassolnivalóra és kávéra” költhet. Erre a célra nyitottak egy olyan számlát, ahol Tom ellenőrizheti felesége kiadásait, aki szerinte nagyon fegyelmezetten vásárol.

A történetüket hallgatók közül többen kritizálták a pár közti korkülönbséget, valamint azzal vádolták Drummondot, hogy aranyásó – azonban a nő állítása szerint nem akarja kiszipolyozni a férjét, mint „néhány feleség”. Amellett is kitart, hogy az új felállással anyagilag is kedvezőbb helyzetbe került, a kommentelők mégis azon döbbentek meg leginkább, milyen kevés zsebpénzhez jut a nő. (Néhány napja írtunk egy dubaji feleségről, aki bár anyagiak tekintetében valószínűleg jobban járt Drummondnál, azonban az ő kitartottságát egy fontos feltételhez kötötte a férje.)

Drummond azzal az állításával sem az osztatlan szimpántiapontokért indult, mikor a feministákat bohócoknak nevezte, és teljesen felesleges felsőbbrendűségi mozgalomként címkézte tevékenységüket.

Szerintem a legtöbb modern kapcsolat boldogtalan, a férfiak úgy viselkednek, mint a nők, a nők pedig úgy viselkednek, mint a férfiak, és mikor összejönnek, akkor nagyon kiegyensúlyozatlan dinamikájuk van. Szerintem az egész kultúra, ami most Amerikában van, azt akarja, hogy szingli, kövér, depressziós és gyermektelen legyél.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik