Szórakozás

Mindent kifizet a dubaji feleségnek a férje, amíg betart egyetlen egy szabályt

Azt is megmutatta, hogy néz ki egy átlagos napja.

Egy dubaji feleség, Soudi közösségi oldalain gyakran beszámol a luxussal átszőtt mindennapjairól. A shoppingolásokat, kezeléseket, vacsorákat mind kifizeti a férje, Jamal. Mindent megad neki, amit csak akar, mindössze egy szabályt kell betartania Soudinak:

mindig csinosnak kell lennie.

A férjnek ezen kívül nincs elvárása, szereti, ha a felesége gondoskodik magáról, mert szerinte egy kapcsolat mindkét félről ugyanannyira szól – idézte a Mirror.

Nem tudom, hogy hogy jutottam el idáig – onnan, hogy előtte soha nem voltam arab férfivel . Őszintén szólva, az életmód választott engem.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Soudi✨ (@soudiofarabia) által megosztott bejegyzés

A brit lap a nő egyik videója alapján be is számolt arról, hogy telik Soudi egy napja. Előbb beült a Raffles The Pal Dubai-ba, a Pálma-szigeteken (Palm Jumeirah) található luxushotelbe egy capuccinóra, amivel kapcsolatosan azt mondja, a kiszolgálás nagyszerű, a kávé viszont átlagos, mert nem volt díszítve a tejhab. Mindenesetre legalább az épületből merít ötletet az épülő házukhoz.

Aztán egy arckezelésre ment, ami után a férje meglepte azzal, hogy elmentek színházba, majd vacsorázni. A pár sushit, pizzát, aztán egy sor desszertet megevett, elvileg különlegesnek kellett volna lennie, de Soudi szerint átlagos volt. Az étel se volt kiemelkedő, és a személyzet viselkedése sem, úgyhogy oda soha többé nem térnek vissza.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Soudi✨ (@soudiofarabia) által megosztott bejegyzés

Nem Soudi az egyetlen, aki bőszen dokumentálja, hogy egy dubaji férfihez ment feleségül: Linda Andrade is megmutatta, mennyit költ el „egy random szerdán”, ahogy arról is beszámolt már, hogy csak ajándékokért cserébe hajlandó szülni a férjének.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik