Szórakozás

A kőbányai szopófantomra emlékeztette Majkát a Sztárban Sztár leszek! versenyzője a produkciója közben

TV2
TV2
A zsűri jót nevetett az összehasonlításon.

Shaggy legismertebb dalait adta elő Szologjan Edgar a Sztárban Sztár leszek! 8. élő show-jában. Értékeléskor megoszlott a zsűritagok véleménye, hosszasan értekeztek a produkcióról. Tóth Gabinak egyáltalán nem jött be, kínosan érezte magát tőle, Köllő Babett viszont szórakoztatónak találta, Majkának pedig a kőbányai szopófantom jutott eszébe róla.

Kőbányán volt az a fantom, tudod, akiről volt egy csomó hír… Azt éreztem, mikor sétált le, hogy megjött, és bom-bom-bom-bom

– magyarázta a rapper, mire Pápai Joci azt mondta, neki is olyan érzése volt, mintha „a Keletihez kimentünk volna gyorsan keresni valakit, mert Edgar lebetegedett, és valami hasonszőrű csávót kell fogni ott a bevándorlási osztályon”. Tóth Gabi hozzátette, neki „mutogatós bácsi feelingje” volt Szologjan előadásától.

Attól féltem, hogy letéped a gatyád, és mindannyiunknak végünk van…

– mondta az énekesnő.

A kőbányai szopófantom

A kőbányai szopófantom néven elhíresült férfi 2018 augusztusában egy padon fekvő hajléktalant elégített ki egy éjjel. Az esetet az egyik X. kerületi térfigyelő kamera is rögzítette, ami végül az internetre is felkerült. A felvételen jól kivehető, hogy a hajléktalan férfi épp alszik, amikor feltűnik egy ázsiai származású férfi. Először tovább megy, aztán visszalép, majd letérdel a hajléktalan mellé és orálisan kielégíti.

Az eset akkoriban hatalmas port kavart hazánkban, a rendőrség vizsgálta a térfigyelő kamera felvételének kiszivárgását, az erőszakot elkövető férfi ellen pedig közerkölcs megsértése miatt indult eljárás. Ismeretlen tettes ellen, szexuális erőszak miatt tettek feljelentés, amit a Fővárosi Főügyészség elutasított, mivel állításuk szerint a rendelkezésre álló adatok alapján megállapítható volt, hogy a szexuális cselekmény a másik fél egyértelmű és világos beleegyezésén alapult, ezáltal a cselekmény nem bűncselekmény.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik