Szórakozás

50 cent koncertjén tombolt egy 64 éves nő, a rapper osztott meg róla videót

50 Cent / X
50 Cent / X
50 Cent osztott meg egy videót az X-en (korábbi nevén Twitter) a birminghami koncertjén bulizó 64 éves rajongójáról, Momma Jane-ről.

Világhírűvé vált a 64 éves Mary Jane Farquharson, miután az amerikai rapper 50 Cent birminghami koncertjén bulizott november 14-én, kedden – írja a BBC.

A raprajongó nőről, akit a fia baráti köre csak Momma Jane néven ismer, maga 50 Cent osztott meg videót azzal szöveggel, hogy a legmenőbb ember volt a fellépésén, aki végig nyomta vele együtt az egész koncerten.

A videót stáb egyik tagja készítette, Farquharson azt mondja, látta az operatőrt, de nem is foglalkozott vele, mert biztos volt benne, hogy mögötte állókat veszi.

A koncert után hazament a Birminghamtől mintegy 40 kilométernyire fekvő Nuneatonba és azonnal nyugovóra tért, mert másnap hajnalban szemcseppeket kellett beadnia Fatih nevű staffordshire bullterrierjének. Amikor ezzel megvolt, visszafeküdt még kicsit aludni, aztán arra ébredt, hogy megállás nélkül berreg a telefonja.

Az összes szomszédja, barátja és ismerőse üzenetekkel bombázta, hogy gratuláljanak neki. Farquharson azt mondja, köszöni a sokezer embernek a közösségi médiából felé áradó szeretetet, de kéri, hogy senki se nevezze őt idős hölgynek: „ha valaki találkozik velem, rögtön tudja, hogy nem vagyok az.”

Farquharsonnal a 38 éves fia, Ross szerettette meg a rapzenét, aki vele volt a koncerten is. Az asszonynak 50 Cent mellett Eminem a másik nagy kedvence. Annak külön örült, hogy a kedd esti koncerten elhangzott a kedvenc száma, az In da Club is.

Momma Jane elárulta, titkon azt reméli, hogy talán lesz lehetősége személyesen is találkozni 50 Centtel, ha már a rapper megosztotta a róla készült videót.

Amikor az amerikai rapper nyár végén Los Angelesben adott koncertet, eldobott egy mikrofont, amivel sikerült arcon találnia egy nőt, aki feljelentést tett.

50 Cent ősszel Budapesten is koncertezett. Csak két napot töltött a városban, de ezalatt kétszer is elment edzeni egy Rákóczi úti konditerembe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik