Szórakozás

Nyilatkozatot tett 50 Cent ügyvédje a rapper mikrofondobálós incidense után

Rich Fury / Getty Images
Rich Fury / Getty Images
Úgy tudni, egy nő sérült meg, aki feljelentést is tett a zenész ellen.

A TMZ tegnap számolt be arról, hogy 50 Cent a szerda esti koncertjén elhajította a mikrofonját Los Angelesben. A rapper több alkalommal is hibás eszközt kapott a Crypto.com arénában, egy ponton pedig egyszerűen eldobta azt a készüléket, ami a kezében volt, homlokon találva egy Bryhana Monegain nevű nőt a közönség soraiból.

A portál forrásai szerint a rapper nem a nőre célzott, egyikük pedig hangsúlyozta, hogy utóbbinak nem is lett volna szabad ott állnia, ahol a mikrofon végül landolt.

A TMZ az eset kapcsán arról is beszámolt, hogy tudomásuk szerint Monegain még a koncert estéjén feljelentést tett, és kórházi ellátásra szorult. Állítása szerint egyébként a rapper közvetlenül ránézett, mielőtt elhajította a mikrofont.

A történteket illetően nemrég a 50 Cent ügyvédje is megszólalt.

Legyünk teljesen egyértelműek: ahogyan azt ma a Los Angeles-i rendőrségnek is elmondtam, ügyfelem soha nem ütne meg senkit szándékosan egy mikrofonnal. Bárki, aki mást állít, nem ismeri az összes tényt, és félreinformálták

szögezte le Scott Leemon az ET-nek megküldött közleményében.

A portál egyébként a Los Angeles-i rendőrséget is felkereste az ügyben, a szerv szóvivője viszont azt mondta, egyelőre nem kaptak jelentést az esetről, így ha történt is feljelentés, az nem hozzájuk érkezett be.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik