Szórakozás

14 évesen állapotos a lány, a nagymama 33 évesen izgatottan várja unokáját

illusztráció, Getty Images
illusztráció, Getty Images
Egyelőre még bejár az iskolájába a lány.

A 33 éves Kerrie Coles rendkívül izgatott azóta, mióta a kisebbik, 14 éves lánya bejelentette, állapotos. Coles sem volt sokkal idősebb, mindössze 16 éves, mikor világra hozta első gyermekét, Millie-t, majd egy évvel később Hollie-t.

Utóbbi most azt is nyilatkozta a Mirror beszámolója szerint, hogy „otthonos” érzés ez számára, hiszen saját anyja is tiniként lett anya.

Megnyugtató, hogy a nyomdokain haladva, a tanácsait megfogadva, jól el tudom látni a feladatom.

Tudja, hogy bármiről tud az anyjával beszélni, hiszen ő is fiatalon teherbe esett. Azt is hozzátette, hogy anyja példaértékűen nevelte/neveli fel.

A baba jövő februárban látja meg a napvilágot, a Milton Keynes-i leendő nagymama már nagyon várja a picit.

Mikor elmesélte nekem, sírtam. Féltem, mikor megtudtuk, nem voltam igazán boldog.

– mondta Kerrie Coles, és aztán átgondolta a helyzetet, most már alig várja a babát.

Alig várom, hogy Hollie felnőtté váljon. Alig várom, hogy lássam, felnő és milyen szülőként. Alig várom, hogy újra legyen babám, de most szülés nélkül.

Karrie Coles, aki Nagy-Britannia egyik legfiatalabb nagymamája lesz, a saját tapasztalatairól azt meséli, hogy Hollie születése után a gyerekek apjával külön váltak az útjaik, de továbbra is jóban maradtak, még együtt nyaralni is elmentek, a gyerekekkel való kapcsolata pedig szinte baráti.

A 14 éves lányt szerencsére a gyerek apjának családja is támogatja, a 25. hetében jár, várhatóan februárban hozza világra a kisfiút, egyelőre továbbra is bejár az iskolába.

Nem Hollie az egyetlen, aki 14 évesen lett állapotos, így volt ez Melissa McCabe-nél is, akit sokan kritizáltak miatta, de miközben a kisgyerekét nevelte, három szakképesítést is szerzett, így némította el a tudálékoskodókat.

Kapcsolódó
Három szakmát szerezve hallgattatta el kritikusait a tini, aki tizennégy évesen lett anya
Nagyon sokan bántották, amiért teherbe esett, ő viszont kisfia ellátása mellett tanulmányait is sikeresen folytatta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik