Élet-Stílus

Három szakmát szerezve hallgattatta el kritikusait a tini, aki tizennégy évesen lett anya

Getty Images (illusztráció)
Getty Images (illusztráció)

Rengetegen bántották a leányanyát, miután tizennégy évesen teherbe esett, ám ő leiskolázta a beszólogatókat, miután három szakképesítést is szerzett, miközben kisfiáról is gondoskodott.

Melissa McCabe 2020 novemberében adott életet kisfiának, Arthurnak, végigtanulta a babavárást és a gyermekágyas időszakot, idén augusztus végén pedig nem egy, nem kettő, hanem három szakképesítést is megszerzett: állatgondozásból, turizmusból és a utazásszervezésből is elvégezte az iskoláit, bebizonyítva, hogy kritikusainak nem volt igazuk.

Nagyon büszke vagyok magamra és az eredményeimre. Mindig volt egy kis hang a fejemben, amely folyton azt ismételgette, hogy sikerülhetett volna jobban is, de annyira keményen dolgoztam, hogy eljussak idáig. Volt egyszer egy tanárom, aki azt mondta, soha nem fogok boldogulni, és ez még a kisfiam születése előtt volt, szóval most nagyon jó érzés bizonyítva látni, hogy tévedtek. Voltak felnőttek, akik gonosz megjegyzéseket tettek rám, mintha az ő adójukból látnám el a fiamat, és nem lennék alkalmas szülőnek. De én nem hagytam abba a tanulást, hogy jobb életet biztosíthassak a mindkettőnknek. Nagyon kevés segélyt kapok, így azt tervezem, hogy amint elkezdem a főiskolát, keresek egy mellékállást, hogy több pénzünk legyen

mondta el a tini, aki szerint jót tenne a világnak, ha mindenki, aki nem képes semmi pozitívat mondani, elkezdene inkább a saját dolgával törődni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik