Szórakozás

„Ásítottam az öltözőben“ – Nyári Dia egyáltalán nem izgult a meccse előtt

RTL
RTL
Pedig úgy véli, nem volt oka magabiztosságra.

Múlt vasárnap Nyári Dia is ringbe szállt a Sztárboxban, Járai Kíra volt az ellenfele. A szakmai zsűri a negyedik menet végén a színésznőt kiáltotta ki győztesként, aki ma a Reggeliben mesélt a műsorban szerzett élményeiről. Mint mondta, bár saját magát is meglepte, egyáltalán nem izgult a meccse előtt.

Nem gondoltam volna, hogy ilyen szinten nem lesz bennem izgalom az élő adásban. Tényleg nem volt, olyannyira nem, hogy ásítottam az öltözőben még előtte 10 perccel. Pedig minden okom megvolt rá, hogy izguljak. Erős ellenfelem volt, rettegett ellenfelem volt, ráadásul nem is készültem annyit, mint ő. Úgyhogy nem volt okom a magabiztosságra

– magyarázta Nyári, aki úgy tapasztalta, a bokszhoz lazának kell lenni, és fontos, hogy a mozdulatok „nyeglék és flegmák” legyenek a ringben.

Ami a közönséget illeti, a színésznő elárulta, nem feszélyezte az, hogy sokan nézték őket az arénában, sőt: magabiztosságot merített a közönségből, hiszen úgy érezte, mintha színpadon állna.

A beszélgetés során Nyári ötéves kisfia is szóba került. Elmondta, hogy bár Zétény tudta, hogy az édesanyja bokszolni fog, a meccset nem látta, és nem is szeretné, ha megnézné.

A színésznővel egyébként Tihanyi Péter mellett Szabados Ági beszélgetett a Reggeli stúdiójában. Utóbbi most vasárnap szintén versenyzőként érkezik majd a Sztárboxba, Janicsák Vecával fog ringbe szállni.

Kapcsolódó
Sztárbox: Összeállt a férfi nehézsúly elődöntős mezőnye
Mindkét mérkőzésben a második menetben avattak győztest.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik