Szórakozás

Nagy-Britannia „leghíresebb szeretője” szerint a férfiak magányosabbak, mint valaha

Megváltoztak a férfiak és az is, mire számítanak tőle.

A „Nagy-Britannia leghíresebb szeretőjeként” emlegetett Gweneth Lee azt állítja, hogy a férfiak mostanában kétségbeesettebbek és magányosabbak, mint korábban valaha, szerinte manapság inkább használják őt menekülésként a mindennapi élet elől, sokszor el is sírják magukat előtte.

Az 54 éves nő nem titkolja, hogy gazdag férfiak tartják ki, de nincs bűntudata, annak ellenére sem, hogy sok férfi közülük házas. Korábban „szeretőként” hivatkozott magára, de mostanában jobban kedveli az „érzelmi szünidő” kifejezést, mivel a férfiak hozzáállása megváltozott, és szerinte elsősorban mára már életvezetési tanácsadóként működik.

Észrevettem, hogy a férfiak magányosabbak, mint valaha

– idézi őt a Mirror, a lap azt is írja, Lee-t gyakran keresik fel olyan vendégek, akiknek a felesége beteg, és ezért úgy érzik, nincsen senkijük. A nő azonban azt mondja, vigyáznia kell, nem szabad, hogy túlzottan kötődjenek hozzá, és közben a terapeutájuk sem lehet.

Lee szerint egyre több a válás is, és azt is észrevette, hogy a férfiak egyre kétségbeesettebbek, követelőzőbbek, rámenősebbek.

A férfiak általában most nagyon durvák, modortalanok.

Nem is keres magának új párt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gweneth Lee (@gweneth_jsm) által megosztott bejegyzés

Közben viszont a házas férfiak szerinte odaadóbbak, nyitottabbak, jobb összhangban vannak az érzelmeikkel.

A szex sokkal intimebb most: arcsimogatás, csókolózás, mély beszélgetések. Nemrég előttem sírta el magát az egyik kliensem, miután végeztünk.

Arról is beszélt a Londonban és Miamiban élő Lee, hogy sok ajándékot kap, általában parfümöt, gyertyát, de van, mikor ennél nagyvonalúbb dolgokat:

Egyikőjük több ezret fizetett a legutóbbi afrikai utazásomra, egy másik megajándékozott egy autóval.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gweneth Lee (@gweneth_jsm) által megosztott bejegyzés

Lee azt mondja, a szeretők a férfiak számára a bizalmasok, segítenek kicsit elmenekülni a mindennapokból. Ugyanakkor a szerető lét szabad: azt csinál, amit csak akar, és akkor, amikor szeretne.

Őszintén szólva szeretek szingli lenni, és a másik nő lenni.

Lee-nek, aki korábban azzal keresett komoly vagyont, hogy a lábáról készített fotókat, nincs bűntudata a megcsalásokkal kapcsolatban, tapasztalatairól itt beszélt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik