Szórakozás

„Nem okos, nem tehetséges, nem jóképű, egyetlen fegyvere a bunkósága” – Alekoszt véleményezte Kunovics Katinka

TV2
TV2
Az énekesnő utólag tudta meg, hogy Alekosz a hátuk mögött döngő léptűeknek hívta őket.

Kunovics Katinka Völgyi Zsuzsival vett részt az idei Ázsia Expresszben. A Romantic énekesnője a Story magazinnak mondta el a véleményét ellenfeleiről, köztük Alekoszról, aki az egész verseny alatt tiszteletlen volt mindenkivel, de legfőképp saját barátnőjével, Varsányi Rékával. Kunovics már a műsort itthon nézve szembesült azzal, hogy a görög celeb őket sem kímélte.

A szemünkben művésznőknek hívott minket, de viszszahallottam a »döngő lépteket«. Nem érint meg különösebben. Rájöttem, hogy ő egy lufi, belül nem sok minden van. Nem okos, nem tehetséges, még csak nem is jóképű, egyetlen fegyvere a bunkósága. Ezzel próbál valahogy kitűnni a tömegből, és műsorba, címlapra kerülni. Hál’ isten, nem nekem kell őt elviselni, hanem szegény Rékának

– nyilatkozta a lapnak az énekesnő, akit Alekosz mellett Sipos F. Tamás viselkedése lepte meg a leginkább. A zenész egy ponton „kitartott kurva típusú nő” kifejezéssel illette Kecskés Enikő modellt.

Elájultam, hogy ezt így valaki kamerába belemondja. Nem tudom, ezt hogy engedheti meg magának valaki, főleg egy férfi. De őt minősíti

– jegyezte meg Kunovics, aki szerint egyetlen „patyolat” páros volt az egész játékban, Kucsera Gábor és Tóth Dávid csapata. „Úgy játszották ezt a játékot emberileg és versenyzőként is, ahogy azt kell” – vélekedik az énekesnő.

Arra a kérdésre, hogy újra belevágnának-e csapattársával a műsorba, az énekesnő úgy felelt:

Háááát… Van az a pénz! De csakis a gázsi sokszorosáért, az biztos!

Mint mondta, emberpróbáló volt a verseny, és neki Mexikóból ennyi elég is volt egy életre. Viszont a kint szerzett tapasztalatok megerősítették abban, milyen szerencsés helyzetben van azzal, hogy például van fedél a feje fölött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik