Szórakozás

Ázsia Expressz: Kecskés Enikőt szembesítették azzal, hogy Sipos F. Tamásék kitartott nőnek nevezték

A zenész konkrétan a „kitartott kurva típusú nő” kifejezést használta.

Az Ázsia Expressz egyik korábbi adásában Sipos F. Tamás és fia, Dani megpróbáltak helyet keríteni maguknak abban a kocsiban, amit Kecskés Enikő szerzett meg magának és a csapattársának, Kafiya Rea Millának, a modell viszont nem engedte, hogy a zenészek is velük tartsanak. Utóbbiaknak így maguknak kellett, hogy fuvart találjanak, miután pedig sikerrel jártak, a hátsó ülésen a következőket beszélték meg:

– Ő úgy érzi, alanyi jogon, hogy csinos, vagy csinosabb mint az átlag, és ezt ki is használja.
– Magyarán akkor fordítsuk le: akkor az Enci a tipikus kitartott kurva típusú nő?
– Nagyon nagy valószínűséggel igen.
– Világos. Na most akkor belopta magát a szívembe!

– zárta a témát Sipos F. Tamás.

Tegnap végül Kecskés Enikőék estek ki a versenyből, az adás végén pedig Pető Brúnóék és Sipos F. Tamásék társaságában ültek le beszélgetni Ördög Nórával – az eszmecsere alkalmával az említett részletet is levetítették.

A modell a látottak után kijelentette, szerinte Siposékat minősíti, hogyan reagálták le azt, hogy ő nem akarta felvenni őket az autóval, amit maga szerzett a versenyben.

Kicsit erős volt egyébként, kicsit sarkított volt a véleményem. De szerintem én egy átlagos bugyort állapítottam meg. Igazából az is lehet, hogyha te mélyen elgondolkozol, akkor nem is olyan nagyon nem hízelgő ez, hanem egy céltudatos nőként állít be. Nézzük ennek a viszonylagos rossz véleménynek a jó oldalát!

– reflektált Sipos F. Tamás, a szóváltás viszont itt nem ért véget.

– Szerintem ha egy férfit egy nő visszautasít, és így reagál rá, hogy kitartott kurva, az a férfit minősíti. Még jó, hogy eljöttem ebbe a műsorba és végig tudod nézni, hogyan vielkedem.
– Lehet, hogy sarkított volt a véleményem, de azért adtál hozzá egy kis matériát a legelején, egy kis infót, ami miatt kialakulhatott.
– Köszönöm szépen!

Kecskés később kifejtette, nem szimpatikus neki, hogy Siposék egymás közt ülve is tovább húzzák a témát. Az idősebbik zenész ekkor azt mondta, „egy picikét elnézést kér, de nézzék a dolog vicces oldalát, mert ő úgy gondolja, a kurva egy jó kis szó”.

A törekvő nő számomra nem elítélendő, még hogyha kicsit erős is a kifejezés, amit használtam konkrétan

– magyarázta.

A modell hozzátette, tudomása szerint Sipos Dani ismeri a párját, és vannak is olyan viszonyban, hogy megkérdezze tőle, kitartja-e őt.

A beszélgetés végén Sipos F. Tamás végül kijelentette, megköveti Kecskést, a fia viszont nem volt hajlandó állást foglalni a témában.

Kapcsolódó
Ázsia Expressz: Kecskés Enikő és Kafiya Rea Milla estek ki a versenyből
„Facebookon azért jelöljél be!” – búcsúzott Kecskéstől Alekosz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik