Szórakozás

Elmondta a dubaji milliomos felesége, mennyit költ el egy „random szerdán”

Elképesztő összeget költ el egy héten, de vanak árnyoldalai is az életének, meséli.

Nem PSG Ogli az egyetlen, aki a TikTokon azzal próbál nevet szerezni, hogy megmutatja, milyen nagy életet tud élni, mennyit tud elkölteni, Linda Andrade is ilyen, aki korábban azzal okozott nagy felzúdulást, hogy arról beszélt, csak ajándékokért cserébe hajlandó szülni a milliomos férjének.

A Dubajban élő nő új videójának témája:

Mennyi pénzt kerestem a héten feleségként

Azt állítja, hogy 1 411 008 dollárja (512 millió forintja) van a bankban, ebből 356 214 dollárt (130 millió forintot) költött el shoppingolással.

Viszont a férjétől kapott készpénzt, 229 141 dollárt (83 millió forintot), ebből már futotta kifizetni a 7 210 dolláros (2,6 millió forintos) luxuscsokikat. Aztán a férj vásárolt még neki 201 200 dollár (73 millió forint) értékben aranyékszereket, és adott neki további 52 210 dollárt (19 millió forintot) szórakozásra.

A videó azzal végződik, hogy egy vízparton ülve azt állítja Andrade,

216 789 dollár ment el egy random szerdán.

Egy hozzászóló azt írta ezzel a 79 millió forintos összeggel kapcsolatosan: „a te random szerdai pénzed megváltoztatná az életemet”.

@lionlindaa Wells fargo loves me #money #howmuchispendinaday #millionaire ♬ Habibi (Albanian Remix) - Ricky Rich & Dardan

Egy korábbi videójában pedig arról számolt be Andrade, hogy mik a milliomos lét „árnyoldalai”.

Félek attól, hogy kirabolnak. Mindig 10/10-esnek kell kinéznem. Túl sok az étel, és válogatós vagyok. A nők a férjemet akarják. Túl sok dolgot vesz nekem. Mindig utazunk, fáradt vagyok. Az étel mindig egy műsor. Soha nem engedi a párom, hogy vezessek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik