Szórakozás

Testének 96 százalékát tetoválás borítja, most egy újabb félelmetes alkotást mutatott meg

Remy eddig 32 millió forintnak megfelelő összegért varratott magára, most a szemhéján volt a sor.

A korábban szakácsként dolgozó Remy igazi tetkófüggő, az utóbbi években nagyjából 75 ezer fontot (kb. 32 millió forint) költött a szenvedélyére – legalábbis a Mirror szerint, korábban azt is írták, hogy már 115 ezer fontnál (kb. 51 millió forint) tart a számláló.

A kanadai férfi kéthetente fekszik tű alá, mára testének 96 százalékát tetoválás borítja. Ezért összesen 1300 órát kellett tűrnie. Még mindig vannak új tervei, a legutóbbi alkotást meg is mutatta a több mint 215 ezer Instagram-követőjének.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Remy (@ephemeral_remy) által megosztott bejegyzés

A rajongói pedig imádják a tetkóját (is), az egyik követője a „Föld legkeményebb apjának” bélyegezte az egygyerekes apát.

Új szemhéjdenevérek jó barátomtól

– írta Remy a denevért ábrázoló minifestésről, amit a szemhéjára varratott.

A tetoválás elkészítése viszont nem volt kellemes élmény, bár a férfi már megszokta a fájdalmat, azt nehezen tudta megállni, hogy a szeme ne nyíljon ki vagy ne pislogjon tetoválás közben.

Bár már nem nagyon van szabad felület az arcán, Remy azt mondta, „soha nem lesz tele az arca tintával”, viszont sokat törődik azzal, hogy régiekbe új életet leheljen, van olyan tetoválása, amit már 20-szor festetett át.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik