Szórakozás

Molnár Áron elárulta, milyen vizsgálatokon kellett átesnie a Sztárboxot elvállaló hírességeknek

RTL
RTL

Akik nem feleltek meg a teszteken, nem szállhattak ringbe.

Október 29-én vette kezdetét a Sztárbox új évada, ahol Molnár Áron és Frohner Fecó voltak az elsők, akik ringbe szálltak. A meccset végül a színész nyerte meg, kiütéses győzelemmel jutott tovább a férfi középsúly elődöntőjébe.

Molnár nemrég az Instagram-oldalán számolt be arról, milyen vizsgálatokon kellett átesnie a versenyzőknek ezelőtt, hogy elkezdhették volna a felkészülést.

Volt egy iszonyatosan komolyan vett egészségügyi felmérés. El kellett mennünk terheléses vizsgálatra, ami azt jelenti, hogy egy futógépre raktak, 2 percenként növelték a futógép dőlésszögét, tehát mintha egy egyre meredekebb lejtőn futtatnának 8km/h-val. Percenként vettek tőlem vért az ujjamból a savasodást mérve, közben egy maszk volt rajtam, amiben kb. csak az orromon tudtam levegőt venni és eközben folyamatosan mérték a szívem reakcióját a terhelésre

– sorolta a szempontokat színész, hozzátéve: az alkalmassági teszthez tartozott még neurológiai vizsgálat, szív MR, 24 órás EKG, illetve egy szemvizsgálat is, amihez olyan műszereket használtak, amikhez hasonlóval még életében nem találkozott.

Volt pupillatágítás is… na az kemény volt… ilyenkor egy folyadékot cseppentenek a szemedbe, és 15 perc múlva effektíve mindent homályosan látsz, minden elmosódik. Brasch Bencével csak hangüzeneteket tudtunk küldeni egymásnak, hogy ez mennyire szar, mert nem láttuk a telefonon a betűket. Volt, aki ezeken a vizsgálatokon nem ment át, így nem vehetett részt a felkészülésben sem. Szóval le a kalappal a Sztárbox stábja előtt, hogy ezt ennyire komolyan vették és veszik, mert ha mai napig sérülés van, márpedig van, azonnal, még aznap intézik a vizsgálatot és nagyon komolyan veszik az egészségi állapotunkat. Na, megyek is nyújtani

– zárta gondolatait.

Kapcsolódó
Sztárbox: Háromból két meccs kiütéssel végződött az első adásban
Árpa Attila másfél perc alatt küldte földre Nagy Ervint.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik