Szórakozás

„Unikális darabok váltak szemétté” – Herczeg Zoltánon bosszút állt megcsalt párja

Fülöp Dániel / 24.hu
Fülöp Dániel / 24.hu
A divattervező a hír hallatán hisztériás rohamot kapott, eleinte azt hitte, nem tud megbocsátani barátnőjének, akihez hűtlen volt.

Herczeg Zoltán egy múlt heti interjúban beszélt először arról, hogy míg drogkereskedelem gyanúja miatt börtönben volt, kiderült a hűtlensége. Arról, hogy párja, Mariann hogyan reagált a megcsalásra, nemrég a könyvbemutatóján számolt be a divattervező, ahonnan a Blikk tudósított. Mint kiderült, mikor a nő, akit Herczeg Jolcsynak szólít, tudomást szerzett a viszonyokról, fájdalmában pusztításba kezdett.

Sokáig nem engedélyezték, hogy Jolcsy meglátogasson, ezért fogalmam sem volt arról, hogyan viseli, hogy kiderültek az ellene elkövetett aljasságaim. Nem voltam tisztában azzal, pontosan min megy keresztül, és milyen lelki mélységeket él meg

– mondta Herczeg Zoltán, aki úgy véli, részben a látogatási tilalom mentette meg a kapcsolatukat, mivel mindkettejüknek volt ideje gondolkodni.

Miután Jolcsy is bejöhetett hozzám, az egyik látogatás alkalmával közölte velem, hogy voltak olyan következményei is a tetteimnek, amiről még nem tudok… Nagyon óvatosan és finoman elkezdte felvezetni, hogy történt valami a közös otthonunkban tárolt, pótolhatatlan kollekciómmal.

A divattervező először nem értette, mire céloz a párja, hiszen abban a tudatban volt, hogy a lakásukban biztonságban vannak az értéktárgyai, ám Mariann felvilágosította, hogy haragjában sok mindent megsemmisített.

Amikor megtudtam, hogy az összes ruhámat szétvágta, a világ minden tájáról gyűjtött, egzotikus bőrökből készített csizmáimat neonzöld festékkel öntötte le, azt hittem, megőrülök. Hiszen unikális darabok váltak szemétté, olyan különlegességek, amelyeknek már a készítője sem él. Ám a legjobban talán az eltüzelt festményeket sajnáltam, amelyeket kortárs művészektől kaptam, illetve a többmilliós, egyedi kerékpáromat, amelynek kígyóbőrrel volt bevonva a karbon váza

– magyarázta Herczeg, aki azt is elmondta: addig azt hitte, sikerült elengednie a tárgyi javakhoz való ragaszkodást, de rá kellett jönnie, hogy „egészen más beszélni valamiről, mint az, amikor tényleg elveszíted a legértékesebb holmijaidat”.

Konkrétan hisztériás rohamot kaptam: a beszélőben volt egy csavarokkal rögzített pad, és jobb híján bebújtam az alá, hogy én innentől kezdve nem szólok egy szót sem a páromhoz. Mariann szintén ki akart menni a szobából, ám a látogatás egyórás volt, és senki nem volt hajlandó kinyitni az ajtót húsz perc után, mivel a börtönben ez nem kívánságműsor. Ezért nagyjából tíz-tizenöt percet a pad alatt kuporogtam, mire sikerült megnyugodni

– mesélte a divattervező. Végül békében váltak el egymástól, de Herczegnek idő kellett, mire feldolgozta a történteket.

Azt hittem, nem tudok majd megbocsátani, és onnantól kezdve vége a kapcsolatunknak. Ám pár nap után megnyugodtam, és elkönyveltem magamban, hogy azt kaptam, amit érdemeltem.

Amióta kiengedték, a divattervező újratervezte az életét, és jelenleg azon dolgozik, hogy visszanyerje a kedvese bizalmát.

Amit megváltoztattam a kapcsolatunkban, hogy most már őt helyezem magam elé, és nem fordítva. Emellett pedig próbálok figyelni rá, és úgy szeretni, ahogy arra neki szüksége van.

Kapcsolódó
Herczeg Zoltán a hűtlenségéről: A történteknek van egy sokkal kiábrándítóbb szála is, mint a büntetőügy
Párjával, Mariannal végül sikerült új fejezetet nyitniuk az életükben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik