Szórakozás

Pintér Tibor Dobrády Ákosról: Nem volt könnyű harcostárs, még ha annak is tűnt

RTL
RTL
Dobrády szerint megfordítható lett volna a meccs kimenetele, ha nagyobb rutinja lett volna a ringben.

Vasárnap Dobrády Ákos és Pintér Tibor is összecsaptak a Sztárbox ringjében, utóbbi kiütéses győzelemmel jutott tovább az elődöntőbe.

A meccset követően mindkét versenyző a Blikknek adott interjút: a lóháton érkező Pintér elárulta, az edzői tanácsára elképzelte, hogyan fog majd nyerni a ringben, a víziója pedig be is jött.

Körülbelül ezt is jósoltam, hogy a második, max a harmadik menetben megfogom az Ákost. Így is történt, noha nem volt egyáltalán könnyű harcostárs, még ha annak is tűnt. Itt amivel nyerni tudtam, az a nyers puszta erőm, ami bennem volt a boksz előtt is, csak most jó helyre próbáltam összpontosítani

– magyarázta a színész.

Mint mondta, a ringben az ösztöneire hallgatott, így amikor úgy érezte, az ellenfele menekülne az ütései elől, nem hagyta futni, nehogy ezzel előnyhöz juttassa.

Márpedig el kell, hogy mondjam, hogy mint a filmekben, ötször-hatszor olyat ráküldtem a jobb kezemmel, és még mindig visszajött. Mondom miből van ez a Dobrády Ákos? Úgyhogy Ákos, ezúton is mondom, hogy nagyon kemény vagy!

– üzente ellenfelének, hozzátéve: a lovas bevonulást továbbra is szeretné megtartani védjegyének.

Dobrády a meccsel kapcsolatban úgy fogalmazott, minden percét élvezte. Úgy gondolja, nem volt elegendő rutinja ahhoz, hogy megfelelően tudjon védekezni Pintér ütéseivel szemben, de szerinte ha ez másképp lett volna, akár meg is fordíthatta volna a mérkőzést, úgy tapasztalta ugyanis, hogy az ellenfele sokkal jobban elfáradt, mint ő.

Kapcsolódó
Sztárbox: Összeállt a férfi nehézsúly elődöntős mezőnye
Mindkét mérkőzésben a második menetben avattak győztest.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik