Szórakozás

Édesanyja lett a mostohaanyja, gyermekei a mostohatestvérei az idahói nőnek

A nő családja azzal védekezett, ha nem lett volna olyan szörnyű anya és gyermek, a viszony sosem alakul ki.

Egy elvált, idahói anya arról mesélt, hogyan fedezte fel, hogy volt férjének az édesanyjával volt viszonya – írja a Sun.

A TikTokon Katherine néven megtalálható amerikai nő először egy olyan képet osztott meg, melyen ő, volt férje és ikergyermekeik láthatók, azzal a felirattal, hogy „Lelepleztük, ki a férjem szeretője”, a következő vágásnál pedig az édesanyjáról osztott meg egy fotót. A három nap alatt több mint 12 millió megtekintésnél járó videót ezután négy további követte, ahol a nő részletesen elmagyarázta, hogyan jött rá a viszonyra – megpróbáljuk röviden összefoglalni.

A kétgyermekes anya már egy ideje érezte, hogy valami természetellenes zajlik az otthonukban, de a józan ész keretei közt maradva megpróbálta kizárni a furcsa viszony lehetőségét. Kathrine anyai nagymamája azonban szintén sejtett valamit, amit jelzett unokájának is. A nő számára egyre gyanúsabbá váltak az olyan jelek, mint mikor Valentin-napkor férje nem csak neki, hanem az anyósának is adott virágot, valamint az édesanyja szájából többször, több tanú hallatára elhangzott állítás, miszerint:

Tudod, ha Kathrine és az apja tragikus hirtelenséggel, egyszerre meghalnának, mi teljes mértékben itt lennénk egymásnak.

Végül 2022 februárjában Kathrine egyedül volt otthon ikergyermekeikkel, és felhívta a férjét, hogy megtudja, az mikor jön haza – a férfi viszont arról is hazudott, hogy melyik városban van épp, valamint egy női hang hallatszódott az autóból. Mikor a feleség rákérdezett a hang forrására, a férfi letette a telefont. Ezután a nő felhívta a húgát, aki elárulta, hogy néhány órával ezelőtt a férje elvitte az édesanyjukat, de a lelkére kötötték, hogy ezt ne árulja el Kathrine-nek.

@katenacious Replying to @_assirac_ ♬ original sound - KATenacious

Miután a megcsalt feleség és leánygyermek számára egyértelművé vált a viszony, összecsomagolt, és gyermekeivel elhagyta a közös otthont – ezt pedig édesanyja egy meghívásnak vette, hogy lánya helyére beköltözzön annak otthonába. Az új pár házassági terveket is szőtt, mígnem Kathrine feltételezése szerint volt férje megunta az anyját és kirúgta a házból.

Visszamászott apámhoz, aki tárt karokkal fogadta őt. A szüleim a mai napig úgy tesznek, mintha a viszony meg sem történt volna.

– mondta a nő.

Mindeközben családja szerint ez a bizonyos meg sem történt viszony valóban meg sem történik, ha ő nem lett volna olyan szörnyű lány és szörnyű feleség. Hasonlóan kellemes érzések lehettek abban a nőben is, akit a testvérével csalt meg a férje, ám a válás előtt teherbe esett tőle – a testvérével szinte egyszerre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik