Szórakozás

Megcsalta a férje a nővérével, most mindketten terhesek tőle

Már a váláson gondolkodott, mikor kiderült, állapotos a félrelépő férjétől.

Egy feleség két hónapja arra eszmélt, hogy a férje megcsalta a nővérével. Ennek ellenére a férfi folyamatosan azt kéri, bocsásson meg neki. Elárasztotta ajándékokkal, megígérte, hogy vesz neki lakást, új autót, bármit, csak maradjon mellette.

Azt mondja, a nővérem életének nem akar része lenni, csak annak a gyereknek az apja lenni, akinek én vagyok az anyja

– írta a Mirror cikke szerint a nő a Redditen.

A férfi nemcsak, hogy félrelépett, de mint kiderült, a nővérrel ikreket is várnak. 

Ahogy a feleség is a megcsalás híre után jött rá, állapotos. Előtte már arra készült, hogy elválik, most viszont úgy érzi, nem válhat el, mert nem tudná eltartani a gyerekét. 20 éves kora óta támogatja őt férje anyagilag.

Soha nem kellett megküzdenem semmiért, nem is mentem egyetemre, mert soha nem volt szükségem arra, hogy dolgozzak. Arra a lehetőségre sem gondoltam soha, hogy majd előfordulhat, nélküle kell élnem, mert ostoba módon szerelmes és arrogáns voltam. Mindent megkaptam, amit akartam, tökéletes családdal és férjjel, tökéletes házzal és tökéletes élettel.

Ráadásul termékenységi problémáik voltak, sokat küzdöttek, hogy gyerekük legyen.

A terhességemnek áldásnak kéne lennie, de ehelyett most azon tűnődöm, miért most, miért ezek után? Évek óta erre vágyom, most megtörténik, de nem tudom, hogyan lesz tető a gyerekem feje felett, ha elhagyom őt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik