Szórakozás

Gömöri András Máté Polyák Lilláról: Ha azt kellene leírnom, mit jelent számomra, elfogynak a szavaim

TV2
TV2
A színész-sportoló hosszú szerelmi vallomást fogalmazott meg a feleségének.

Gömöri András Máté nemrég költözött ki a családjával Kanadába, hogy egy ottani színésziskolában szerezhessen képesítést. Tanulmányai mellett Gömöri hónapok óta komolyan készült egy testépítő versenyre, ahol a napokban sikerült is bizonyítania. Az odáig vezető hosszú és rögös úton a felesége, Polyák Lilla volt a legfőbb támogatója, akinek nemrég az Instagram-oldalán is köszönetet mondott.

Sokan a szavak embereként ismernek, de ha azt kellene leírnom, mit jelent számomra Ő ,akkor elfogynak a szavaim… Az egyetlen a világon, aki úgy látja az őrült vízióimat, mint a sajátját… sőt, hisz bennük… akkor is szeret, amikor igazán utálatos vagyok… Ő akkor is hitte, hogy végigcsináljuk az egészet, amikor én egy-egy pillanatra elhagytam a hitem… Lehet, hogy én több kilót emelek fel a földről, vagy szélesebb a vállam, de hogy kettőnk közül Ő az erősebb, az biztos

– jelentette ki.

Mindent, amit elértem, az csapatmunka volt! Ő egyben a feleségem, a legjobb barátom, a szeretőm, a pszichológusom, a dietetikusom, séfem, orvosom, a legnagyobb rajongóm és egyben az, akire a világon a leginkább felnézek és aki mindennél drágább nekem… Nem láttam még nálad csodásabbat, wifey. Köszönöm… Hétfőtől én vagyok a soros az ágyba reggelikkel és vissza veszem a mosást is. Szeretlek!

– zárta sorait a színész.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik