Élet-Stílus

Ámulnak követői Gömöri András Máté fotóján, amin 1 év konditermi munka eredményét illusztrálta

rtl
rtl
25 kilót fogyott egy év alatt, komoly versenyre készül.

Gömöri András Máté a családjával nemrég Kanadába költözött, hogy nemzetközileg elismert filmszínész lehessen belőle. Egy kanadai színésziskola tanulója lesz, a nagy kalandnak Polyák Lillával és nevelt fiával vágott neki, pár napja megmutatta azt is, milyen körülmények között kezdték el kinti életüket.

Emellett egy testépítő versenyen is elindul majd a színész, az egy hónap múlva esedékes. Utóbbi kapcsán megmutatta, egy évvel ezelőtt honnan indult fizikálisan.

Miután ronggyá törtem a bokám, döntést kellett hozzak. Végigcsinálom vagy hagyom, hogy ez az eset definiálja a következő évemet. Hát, kurvára nem hagyom! Ezek a döntések határozzák meg a jövőmet, és tudom, mit akarok. Így tavaly szeptember végén, a bokaműtét után belevágtam az újraépítésembe. Még nagyobb célokkal, elvárásokkal és álmokkal. A gyógyulási idő alatt megcsináltam az edzői vizsgát, nyelvvizsgákat, novemberben elkezdtük a tömegelést. A forgatások, színházi premierek, felvételi a kanadai főiskolára és a kontinensváltás folyamatosan próbára tették, hogy mennyire is akarom én ezt végigcsinálni. A válasz minden alkalommal az volt, egyre hangosabban: VÉGIGCSINÁLOM! Nem számít, mi jön!

A színész azt mondja, minden ellenvélemény után csak még jobban akarta a sikert.

Mínusz 25 kg a mérlegen, és az eddigi legjobb formám mindennek ellenére. Vagy épp ezért. Végig a töréspont közelében voltam, de kit érdekel! Jöjjön a finálé! 🧨

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik