Szórakozás

„Tízből nyolc nőnek bejövök, a maradék két százalék leszbikus” – bemutatkoznak az Éden Hotel férfi szereplői

RTL
RTL
Ők költöznek be elsőként a hotelbe.

November 20-án indul az Éden Hotel. Az RTL a minap bemutatta az első öt női versenyzőt, most pedig a férfiakon a sor. Az első hódítók Arni, Csabi, Kendy, Viktor és Tomi lesznek.

A 24 éves Arni 13 éve kosárlabdázik, ezért jó csapatjátékosnak tartja magát. A fiúkkal az szokott a gondja lenni, hogy a barátnőik mindig őt akarják. Úgy véli, nincs szüksége különösebb trükkre a csajozás terén, elég a magabiztossága és a kisugárzása.

Bízok benne, hogy az összes csajjal ki fogok jönni, vagy így, vagy úgy. Engem szeretni fognak

jelentette ki bemutatkozó kisfilmjében a játékos.

RTL

Amihez hozzányúlok, az általában arannyá változik, tehát imádok beletenni mindent mindenbe

állítja a 31 éves Csabi, aki az átlagnál eredményesebbnek tartja magát, a lányoknál is. Elmondása szerint nem igazán kap visszautasítást, de ha mégis, akkor rákapcsol. Szerinte a rosszfiút látják benne, ezért sok lánynak bejön.

RTL

Kendy 21 éves, saját bevallása szerint az a legjobb tulajdonsága, hogy nagyon jól néz ki. Teljes mértékben meg van magával elégedve, vagánynak tartja magát, aki szeret beszélgetni, izmos, jó a testalkata – neki nem is kell ennél több. Profi focista, a lányok élnek-halnak érte.

RTL

A 32 éves Viktor nemcsak játszani érkezett az Éden Hotelbe, hanem csajozni is. Szerinte a többi játékossal szemben az az előnye, hogy laza és okos, ésszel fog játszani. Nagyon érzelmes, de nehezen bízik meg másokban.

RTL

Szereti, egyenesen csodálja a nőket a 26 éves Tomi.

Tízből nyolc nőnek bejövök, a maradék két százalék, azok leszbikusok

mondta.

Szerinte az Éden Hotelt neki találták ki, hiszen nagy taktikusnak tartja magát. Romantikus alkat, de ha kell, csak a saját érdekeit nézi.

Nagyon szeretem az okos lányokat, de bízom benne – most csúnya ezt mondani –, hogy az Éden Hotelben buta lányok lesznek. Nekem egy olyan lány kell, akit végig tudok vezetni a játékban.

RTL

A játékosok feladata, hogy mielőbb párt találjanak maguknak, mert aki egyedül marad, kiesik a versengésből. Az első tíz beköltöző után újabb vendégek érkeznek majd, akik szintén a 20 millió forintos fődíjért szállnak versenybe.

Kapcsolódó
Éden Hotel: Bemutatkoztak a reality női versenyzői
Elsőként ők öten vehetik majd birtokba a mexikói luxushotelt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik