Élet-Stílus

Éden Hotel: Bemutatkoztak a reality női versenyzői

RTL
RTL
Elsőként ők öten vehetik majd birtokba a mexikói luxushotelt.

November 20-án bedütál az RTL+ felületén az Éden Hotel új évada, ahol a győztes pár nyereménye akár 20 millió forint is lehet.

A műsor hölgyversenyzői nemrég bemutatkoztak a nézőknek, ők öten vehetik majd először birtokba a reality helyszínéül szolgáló mexikói luxusszállodát.

A beköltözők között lesz a 26 éves Szani, aki saját bevallása szerint régen nagyon sokat bulizott, agresszív volt és az érzéseit is csak az agresszív viselkedésével tudta kifejezni. Közel egy éve döntött úgy, hogy lemond az alkoholról, pár hónapja pedig spiritualitással is elkezdett foglalkozni, amit egyfajta belső kiteljesedésként él meg. Célja az, hogy megnyerje a játékot és közben nyugodt maradjon, szeretne továbbá a többiektől is tanulni.

RTL

Kyra 21 éves, pörgős személyiségnek tartja magát, és úgy véli, a férfijátékosok elsősorban az alakjára figyelnek majd fel.

Szerintem a fiúknak elsősorban az alakom az, ami nagyon bejön. Ha meglátnak tényleg majdnem elájulnak

– fogalmazott a játékos, hozzátéve: véleménye szerint a humorával sem fog csalódást okozni a versenytársainak.

RTL

A 23 éves Miri kifutómodellkedéssel foglalkozik, saját bevallása szerint pasizásnál jellemzően nem nagyon kell semmit bevetnie: ha csak áll egy buliban, akkor is megkörnyékezik a hódolói.

RTL

Émi 24 éves, Budapesten él és régóta szingli, amin mindenképp szeretne változtatni. Reméli, hogy a műsorban párra lel, de mint mondja, a pénznyeremény is vonzza.

Szeretném megváltoztatni a szilikonos lányokkal való sztereotípiákat is. Egy ilyen lány is lehet értelmes, okos, intelligens.

A húszéves Csenge jelenleg egyetemista, barátai szerint ő legnagyobb partiarc a társaságukban. Saját magával kapcsolatban úgy fogalmaz, ő lehetne a vagányság definíciója. Irányító személyiségnek tartja magát, aki mint mondja, nem nyitott olyan srácok közeledésére, akik nem tudják elfogadni, hogy ő egy „domina”.

És íme, az első öt férfi szereplő:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik